Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 158,88
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 158,88

Meer informatie over een akoestisch wandpaneel met foto

Niets is zo vervelend als galm in een ruimte thuis of op kantoor. Hoge plafonds of een ruimte met weinig aankleding zijn vaak de boosdoeners. Natuurlijk wil je het liefst zo snel mogelijk van deze galm af. Hoe je dat kunt doen? Door een akoestisch wandpaneel op te hangen. Bij MonsterPrint ontwerp je helemaal zelf jouw eigen wandpaneel, wat het nog vele malen leuker maakt! 

Akoestisch wandpaneel met foto

Gewoon met iemand praten, bellen, tv kijken of muziek luisteren. Wanneer je dit met een vervelend galm moet doen, wordt dit al snel irritant. Een akoestisch wandpaneel zorgt ervoor dat de geluidsgolven worden geabsorbeerd, waardoor de galm verdwijnt. Bij de akoestische wandpanelen van MonsterPrint wordt de stof, die je volledig zelf naar wens kunt laten bedrukken, verlijmd met het akoestisch materiaal. Dit materiaal is gemaakt van katoenvezels die ontstaan bij het recyclen van spijkerbroeken. De stof bedrukken we haarscherp in kleur, ondanks de textuur van de stof. 

Een mooi landschap, stadsgezicht of misschien wel een mooi familieportret? Je bepaalt helemaal zelf wat je op jouw akoestisch wandpaneel wilt laten drukken. In de eenvoudig ingerichte online ontwerptool van MonsterPrint heb jij binnen een mum van tijd een ontwerp gemaakt. Ben je begonnen, maar heb je geen tijd en/of zin meer om het ontwerp af te ronden? Dan sla jij jouw ontwerp op en ga je gewoon een volgende keer weer verder wanneer het jou uitkomt. 

Frame van het wandpaneel

De print en het akoestische materiaal worden verwerkt in een frame. Dit frame is gemaakt van aluminium, voorzien van een slijtvaste laag. Je kunt kiezen uit een zwart frame of een wit frame. Het wandpaneel wordt gemonteerd bij jou afgeleverd. Zo kun je het wandpaneel direct een plek geven.

Galm wordt veroorzaakt door harde materialen, zoals bijvoorbeeld glas en beton. Enkele andere tips om de akoestiek in een ruimte te verbeteren, is door te werken met zachte materialen, bijvoorbeeld stof. Wat dacht je van een foto op wandkleed, textielposter en (sier)kussens

foto op textielposter

Foto op textielposter

Akoestisch wandpaneel van MonsterPrint

Bestel jij een akoestisch wandpaneel bij MonsterPrint? Dan kun je profiteren van topkwaliteit. Heb je een vraag over dit product? Laat het ons direct weten, neem contact met ons op. We zitten klaar om jou verder te helpen. Je kunt ons op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 bereiken door met ons te bellen, te chatten, ons een e-mail te sturen of door ons een Whatsapp bericht te sturen. We helpen je graag verder. 

Last van een vervelende galm? Laat vandaag nog een geluidsabsorberend wandpaneel drukken bij MonsterPrint!

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen