Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 29,06
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 29,06

Meer informatie over een ansichtkaart maken

Echte post is zoveel leuker. Wil je daarom zelf een ansichtkaart maken? Leef je uit in de online editor van Monsterprint. Hier kun je volledig zelf jouw kaarten maken met bijvoorbeeld jouw mooiste foto(s). Je kunt eindeloos veel foto's, afbeeldingen en/of teksten in de editor toevoegen. Monsterprint beperkt jou niet in jouw creativiteit. Een ansichtkaart kun je voor ontzettend veel doeleinden inzetten. Zo kun je deze versturen per post, meesturen met pakketjes of gewoon ergens 'perongeluk' achterlaten. Ga snel jouw ansichtkaart maken in de online editor van Monsterprint en ontdek de mogelijkheden! 

Online een ansichtkaart ontwerpen 

Een ansichtkaart maken was nog nooit zo gemakkelijk. Met behulp van de online editor van Monsterprint heb je niet veel grafische kennis nodig. Je kunt meteen aan de slag. Voor je tot ontwerpen over kunt gaan dien je eerst nog een keuze te maken tussen verschillende formaten ansichtkaarten. Je kunt bij Monsterprint kiezen uit de volgende (standaard) formaten:

  • A4 (297 x 210 mm) 
  • A5 (210 x 148 mm)
  • A6 (148 x 105 mm) populair

Om jouw ansichtkaart de échte look en feel te geven van een postkaart kun je deze ook nog af laten werken met een glanslaag (of matte laag) op de voorkant van het kaartje. Op deze manier blijft de achterkant nog goed beschrijfbaar met pen, potlood en/of stift. De kaarten worden standaard gedrukt op 300 grs ansichtkaarten karton. De welbekende ansichtkaart-achterkant kun je eventueel selecteren in de uploader. Dit is een standaard achterkant voorzien van een typische ansichtkaart-achterkant met adressenveld, postzegelvakje, etc. Natuurlijk hoef je deze niet te gebruiken. Je kunt ook zelf jouw eigen achterkant ontwerpen. De achterkant van de ansichtkaarten is standaard blanco.

Is een ongevouwen ansichtkaart maken niet wat je zoekt? Bij Monsterprint.nl kun je ook (gevouwen) wenskaarten maken!

wenskaarten maken

Ansichtkaart maken en bestellen

Tevreden met het ontwerp wat je hebt gemaakt? Dan kunnen jouw ansichtkaarten besteld worden. Op het moment dat jij jouw bestelling aanbiedt ter productie gaan we meteen aan de slag in onze drukkerij met het drukken en afwerken van jouw kaarten. Dit zorgt ervoor dat jij jouw ansichtkaarten al binnen enkele dagen in huis kunt verwachten. Heb je vragen over ansichtkaarten maken of één van onze andere producten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. En mocht je behoefte hebben aan advies? Geen enkel probleem. Wij zitten klaar om jou verder te helpen.

Ansichtkaarten maken? Stel je eigen kaart samen en laat deze drukken door Monsterprint!

Product reviews

01-02-2021 14:15
Ansichtkaarten

Hele mooie ansichtkaarten en super snel geleverd! Top service

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen