Product samenstellen

Ons ansichtkaarten karton is net als een gewone postkaart aan één kant glad, en aan de andere zijde makkelijk beschrijfbaar.

Lamineren is het aanbrengen van een dun laagje platic wat zorgt voor bescherming van het drukwerk. Je kan kiezen voor een glanzende en matte uitstraling.

Bij een bedrukking "Enkelzijdig in kleur" bedrukken we slechts één zijde van het papier. Wil je de andere zijde ook bedrukt hebben dan kies je voor "Dubbelzijdig in kleur". Bij een "Enkelzijdige" bedrukking bedrukken we enkel de gladde zijde van het papier. De beschijfbare zijde blijft onbedrukt.

De levertijd van dit product. Indien een snellere levering beschikbaar is zal dit hier zichtbaar zijn. De datum van levering zal weergegeven worden na het selecteren van een verzendmethode onderaan deze calculator. De levertijd schuift iedere werkdag om 16.00 uur een dag op.


Totaal (incl. BTW) :€ 40,75
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 40,75

Ansichtkaart maken 

Echte post is zoveel leuker. Wil je daarom zelf een ansichtkaart maken? Leef je uit in de online editor van Monsterprint. Hier kun je volledig zelf jouw kaarten maken met bijvoorbeeld jouw mooiste foto(s). Je kunt eindeloos veel foto's, afbeeldingen en/of teksten in de editor toevoegen. Monsterprint beperkt jou niet in jouw creativiteit. Een ansichtkaart kun je voor ontzettend veel doeleinden inzetten. Zo kun je deze versturen per post, meesturen met pakketjes of gewoon ergens 'perongeluk' achterlaten. Ga snel jouw ansichtkaart maken in de online editor van Monsterprint en ontdek de mogelijkheden! 

Ansichtkaart maken online 

Een ansichtkaart maken was nog nooit zo gemakkelijk. Met behulp van de online editor van Monsterprint heb je niet veel grafische kennis nodig. Je kunt meteen aan de slag. Voor je tot ontwerpen over kunt gaan dien je eerst nog een keuze te maken tussen verschillende formaten ansichtkaarten. Je kunt bij Monsterprint kiezen uit de volgende (standaard) formaten:

  • A4 (297 x 210 mm) 
  • A5 (210 x 148 mm)
  • A6 (148 x 105 mm) populair

Om jouw ansichtkaart de échte look en feel te geven van een postkaart kun je deze ook nog af laten werken met een glanslaag (of matte laag) op de voorkant van het kaartje. Op deze manier blijft de achterkant nog goed beschrijfbaar met pen, potlood en/of stift. De kaarten worden standaard gedrukt op 300 grs ansichtkaarten karton. De welbekende ansichtkaart-achterkant kun je eventueel selecteren in de uploader. Dit is een standaard achterkant voorzien van een typische ansichtkaart-achterkant met adressenveld, postzegelvakje, etc. Natuurlijk hoef je deze niet te gebruiken. Je kunt ook zelf jouw eigen achterkant ontwerpen. De achterkant van de ansichtkaarten is standaard blanco.

Is een ongevouwen ansichtkaart maken niet wat je zoekt? Bij Monsterprint.nl kun je ook (gevouwen) wenskaarten maken!

Ansichtkaart maken en bestellen

Tevreden met het ontwerp wat je hebt gemaakt? Dan kunnen jouw ansichtkaarten besteld worden. Op het moment dat jij jouw bestelling aanbiedt ter productie gaan we meteen aan de slag in onze drukkerij met het drukken en afwerken van jouw kaarten. Dit zorgt ervoor dat jij jouw ansichtkaarten al binnen enkele dagen in huis kunt verwachten. Heb je vragen over ansichtkaarten maken of één van onze andere producten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. En mocht je behoefte hebben aan advies? Geen enkel probleem. Wij zitten klaar om jou verder te helpen.

Ansichtkaarten maken? Stel je eigen kaart samen en laat deze drukken door Monsterprint!

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen

Je bent professioneel ontwerper en maakt gebruik van Illustrator of Indesign? Je wilt geen gebruik maken van onze online editor maar je wilt een drukklaar PDF bestand aanleveren? Dat kan! We raden je hierbij wel aan onze aanleverspecificaties goed door te lezen. Op deze manier weet je zeker dat jouw drukbestand voldoet aan de eisen om het goed te kunnen printen. Om jou meteen door te kunnen verwijzen naar de juiste aanleverspecificaties, hebben we een onderverdeling gemaakt van de verschillende producten: 

  • Plaatmaterialen | Stoffen | Doeken | Magneten | Stickers (outdoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.

  • Drukwerk op papier | Fotoplakboeken | Stickers (indoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.