Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 43,56
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 43,56


Meer informatie over een automagneet

Heb je een eigen zaak? Natuurlijk wil je dan ook op de weg reclame kunnen maken. Vanaf de zaak weer terug rijdend naar huis (en andersom), maar ook terwijl je in de file staat en wanneer jouw auto geparkeerd staat in de parkeergarage. Met automageneten ben je altijd goed zichtbaar. Laat jouw automagneet maken door MonsterPrint wanneer je verzekerd wilt zijn van topkwaliteit. Je kunt, zonder een duur ontwerpbureau in te hoeven schakelen, heel eenvoudig zelf een automagneet maken in de zeer makkelijke ontwerptool van MonsterPrint. Kijk snel wat er allemaal mogelijk is!

Zelf een automagneet maken

Wil je alleen jouw logo op een automagneet laten drukken of een mooie tekst/quote die kenmerkend is voor jouw bedrijf? Bij MonsterPrint bepaal je helemaal zelf hoe jouw automagneet eruit komt te zien! Je hebt helemaal de vrije hand in het ontwerpen van jouw automagneet. In de handige online editor, die zo is ingericht dat iedereen heel eenvoudig een ontwerp kan maken, zijn de mogelijkheden eindeloos en kan ook jij heel snel een automagneet maken! 

Monsterlijke kwaliteit

De automagneten van MonsterPrint zijn van monsterlijke kwaliteit. Een grote plus van een automagneet ten opzichte van een autosticker is dat je een automagneet niet permanent op jouw auto hoeft te plakken. Dit maakt een automagneet maken daarom ook bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld het communiceren van kortdurende reclame's. Ga jij jouw magneet op de auto aanbrengen? Wees er dan zeker van dat de ondergrond schoon is. Hiermee voorkom je krassen. Check na een aantal dagen na aanbrengen over de magneetplaat goed hecht op de ondergrond. Door de automagneet zo af en toe te verplaatsen voorkom je verkleuring van de lak i.v.m. zonlicht e.d. 

autosticker

Autosticker

Automagneet laten maken door MonsterPrint

Wanneer jij jouw automagneet laat maken door MonsterPrint kun je een snelle levering verwachten! Jouw automagneet leveren we al binnen 5 werkdagen op het door jou doorgegeven adres. Hierdoor hoef je dus nooit lang te wachten voor je óók onderweg reclame kunt maken. Heb je vragen over het laten maken van een automagneet of één van onze andere producten? Dan zouden we het fijn vinden wanneer je contact met ons opneemt. Dit kan door ons te bellen, een WhatAppje te sturen, met ons te chatten of door ons een mailtje te sturen. Wij helpen je op werkdagen van 09:00 tot 17:00 graag verder. 

Automagneet maken van monsterlijke kwaliteit? Dat laat je natuurlijk over aan MonsterPrint! 

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen