Product samenstellen

De levertijd van dit product. Indien een snellere levering beschikbaar is zal dit hier zichtbaar zijn. De datum van levering zal weergegeven worden na het selecteren van een verzendmethode onderaan deze calculator. De levertijd schuift iedere werkdag om 16.00 uur een dag op.


Totaal (incl. BTW) :€ 35,67
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 35,67

Autostickers maken

Natuurlijk wil je als ondernemer overal zichtbaar zijn. Onderweg vanaf huis naar de zaak, in de file, tijdens het parkeren op een parkeerplaats langs de snelweg of bij de klant voor de deur, ga zo maar door. Ga, wanneer je ook in het verkeer goed zichtbaar wilt zijn, jouw autostickers maken en bestellen bij Monsterprint! Voor het maken van autostickers hoef je niet eerst een duur ontwerpbureau in te schakelen die een ontwerp voor jou maakt. Je kunt nu zelf jouw eigen autostickers maken in de eenvoudige, maar zeer uitgebreide ontwerptool van Monsterprint.

Autostickers maken kan iedereen

Jij bepaald helemaal zelf hoe jouw autostickers er uit komen te zien. In de ontwerptool heb je volledig de vrij hand in wat betreft het samenstellen van jouw sticker(s). Je kunt oneindig veel beeld en/of tekst toevoegen aan jouw ontwerp. Deze editor is zo ingericht dan iedereen hiermee kan werken. Probeer het zelf eens. Voordat je kunt beginnen met autostickers maken dien je een keuze te maken uit een bumpersticker, motorkapsticker of een sticker voor op de autodeur. Hierin bieden we een aantal vaste formaten aan. Meet van te voren goed op hoeveel ruimte jij hebt op jouw auto(s) voor de stickers. 

Autostickers maken van vinyl 

Wanneer je autostickers besteld bij Monsterprint kun je vertrouwen op uitstekende kwaliteit materiaal. De autostickers van Monsterprint worden namelijk gemaakt van vinyl (3M 40 serie) en worden afgewerkt met een mat of glanzend laminaat. Zorg ervoor bij het plakken van de sticker dat de omgevingstemperatuur tussen de 10 en 32 graden is. Wanneer het te warm is ontstaat er een gomachtige lijmlaag. Wanneer je de stickers bevestigd bij te koude temperaturen dan is deze zelfde lijmlaag brokkelig. Zorg ervoor dat de stickers altijd op een vetvrije, schone ondergrond worden geplakt. Alleen dan hechten de autostickers optimaal en kan een garantie geboden worden van 48 maanden. 

Autostickers maken en direct bestellen

Autostickers maken gelukt? Dan kun je deze meteen bestellen. Zodra jij jouw bestelling hebt geplaatst gaan wij vrijwel meteen voor jou aan de slag. Dit betekent dat je nooit lang hoeft te wachten voor jij jouw autostickers in huis hebt en aan de slag kunt! Heb je vragen over autostickers maken of één van de andere producten binnen het assortiment van Monsterprint? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zitten dagelijks, tijdens kantooruren, klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ook wanneer je behoefte hebt aan advies kun je ons altijd mailen, chatten of bellen. 

Autostickers maken en direct bestellen voor een scherpe prijs? Zo gepiept bij Monsterprint! 

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen

Je bent professioneel ontwerper en maakt gebruik van Illustrator of Indesign? Je wilt geen gebruik maken van onze online editor maar je wilt een drukklaar PDF bestand aanleveren? Dat kan! We raden je hierbij wel aan onze aanleverspecificaties goed door te lezen. Op deze manier weet je zeker dat jouw drukbestand voldoet aan de eisen om het goed te kunnen printen. Om jou meteen door te kunnen verwijzen naar de juiste aanleverspecificaties, hebben we een onderverdeling gemaakt van de verschillende producten: 

  • Plaatmaterialen | Stoffen | Doeken | Magneten | Stickers (outdoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.

  • Drukwerk op papier | Fotoplakboeken | Stickers (indoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.