Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 33,07
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 33,07

Meer informatie over behangcirkel

Heb je een saaie, kale muur die wel een upgrade kan gebruiken? Verfraai jouw muur met een behangcirkel van MonsterPrint! De ronde vorm zorgt voor een speelse twist in jouw interieur. Ga nu aan de slag met het ontwerpen van jouw behangcirkel bij MonsterPrint! In de gebruiksvriendelijke ontwerptool maak jij jouw eigen meesterwerk voor aan de muur. Waar wacht je nog op? Ontdek snel wat de mogelijkheden zijn!

Fotobehang cirkel

Heb je een favoriete foto die je graag in je interieur terug wilt laten komen, maar wel op een originele manier? Ga dan voor een fotobehang cirkel! Wil je de foto klein, medium, of het liefst zo groot mogelijk in een cirkel op de muur terug laten komen? Je kiest zelf het formaat (S t/m XL). Naast foto's is het ook ontzettend leuk een naam, leuke print of quote op een behangcirkel te laten drukken. Jij bepaalt, het is jouw feestje! 

Tip: maak meerdere cirkels en varieer daarbij in grootte van de cirkels. Zo maak je er een creatieve collage van. Echt een eyecatcher!

Behangcirkel van zelfklevend textiel

De behangcirkels worden gemaakt van zelfklevend polyester. Dit materiaal heeft een matte textiel uitstraling. Ondanks het feit dat dit materiaal goed blijft plakken, is het gemakkelijk te verwijderen en te herpositioneren zonder de onderliggende verflaag of het behang aan te tasten. Je plakt het materiaal snel een eenvoudig (zonder bubbels) op gladde ondergronden. 

Twijfel je of een behangcirkel is wat jij zoekt voor het opfleuren van jouw interieur? Naast een behangcirkel kun je bij MonsterPrint ook kiezen uit de volgende wanddecoratie: 

foto op behang

Foto op behang

Behangcirkel bestel je bij MonsterPrint 

Een behangcirkel voor in de woonkamer, keuken, slaapkamer of misschien wel voor in jouw kantoor? Je bestelt jouw behangcirkel voordelig en snel bij MonsterPrint! Ben je begonnen aan jouw ontwerp, maar geen zin of tijd meer om hieraan verder te werken? Je slaat jouw ontwerp gewoon op om hier een volgende keer weer aan verder te werken wanneer het jou beter uitkomt. Over kwaliteit hoef jij je geen zorgen te maken. MonsterPrint werkt enkel met de beste materialen. Hierdoor profiteer jij van topkwaliteit, dag in dag uit. Heb je vragen over dit product of wellicht een van de andere producten uit het assortiment van MonsterPrint? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons op werkdagen van 09:00 tot 17:00 bereiken door ons te bellen, mailen, met ons te chatten of door met ons te whatsappen. We staan voor je klaar! 

Behangcirkel maken? Dat doe je eenvoudig, snel en voordelig bij MonsterPrint!

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen