Product samenstellen

De levertijd van dit product. Indien een snellere levering beschikbaar is zal dit hier zichtbaar zijn. De datum van levering zal weergegeven worden na het selecteren van een verzendmethode onderaan deze calculator. De levertijd schuift iedere werkdag om 16.00 uur een dag op.


Totaal (incl. BTW) :€ 22,10
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 22,10

Bierviltjes bedrukken

Binnenkort een speciale gelegenheid waarbij je een leuke boodschap op een originele, subtiele manier naar voren wilt laten komen? Laat dan bierviltjes bedrukken! Populair zijn ze onder andere al jaren lang op verjaardagen, bruiloften en/of andere speciale aan gelegenheden. In de online editor van Monsterprint.nl heb je talloze opties tot het personaliseren van jouw bierviltjes. Hiermee kun je de tofste dingen creëren en vervolgens laten drukken. De mogelijkheden die je hebt zijn ongekend. Ontdek het daarom snel zelf!

Bierviltjes bedrukken met foto 

Bierviltjes zijn tijdloos maar vooral ook heel praktisch. Daarnaast zijn ze ook erg geschikt voor een kleiner budget. Bierviltjes bedrukken kan enkelzijdig of dubbelzijdig. In beide gevallen worden de bierviltjes gemaakt van stevig viltkarton. Qua vorm kun je kiezen uit een ronde of vierkante vorm. De ronde onderzetters hebben een diameter van 10 cm. De vierkante bierviltjes zijn 9.3 x 9.3 cm. De dikte van beide varianten bedraagt 1.5 mm. De kleur zou je het beste kunnen omschrijven als gebroken wit met een licht gestructureerde textuur. Wil je jouw eigen bierviltjes bedrukken? Dit kan al vanaf 25 stuks!

Bierviltjes bedrukken - hoe werkt het?

Leuk die bierviltjes, maar hoe gaat het in zijn werk? Het is heel simpel (een kind kan de was doen): je selecteert allereerst de gewenste vorm van jouw bierviltje(s). Hierin heb je twee opties: rond of vierkant. Vervolgens geef je aan of je de bierviltjes enkel- of dubbelzijdig bedrukt wilt hebben. Mocht je voor een dubbelzijdige bedrukking gaan, dan dien je rekening te houden met een mogelijke afwijking van enkele milimeters ten opzichte van de voorzijde. Wanneer je jouw bierviltje hebt samengesteld kan het ontwerpen beginnen. Heb je jouw bierviltje samengesteld en wil je deze laten drukken? Klikt dan helemaal rechts boven op 'bestellen'. Kortom; bierviltjes bedrukken bij Monsterprint.nl is zo gepiept! 

Bierviltjes bedrukken bij Monsterprint.nl

Natuurlijk wil je bierviltjes die je niet na één keer gebruiken al weg kunt gooien. De bierviltjes van Monsterprint zijn vochtabsorberend, wat uiteraard weer bijdraagt aan de levensduur. Mocht je nog vragen hebben over bierviltjes bedrukken of één van de andere producten die we aanbieden in onze shop? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zitten dagelijks klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ook wanneer je behoefte hebt aan advies kun je hier terecht. We helpen je graag verder. 

Bierviltjes bedrukken voor een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding doe je bij Monsterprint.nl!

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen

Je bent professioneel ontwerper en maakt gebruik van Illustrator of Indesign? Je wilt geen gebruik maken van onze online editor maar je wilt een drukklaar PDF bestand aanleveren? Dat kan! We raden je hierbij wel aan onze aanleverspecificaties goed door te lezen. Op deze manier weet je zeker dat jouw drukbestand voldoet aan de eisen om het goed te kunnen printen. Om jou meteen door te kunnen verwijzen naar de juiste aanleverspecificaties, hebben we een onderverdeling gemaakt van de verschillende producten: 

  • Plaatmaterialen | Stoffen | Doeken | Magneten | Stickers (outdoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.

  • Drukwerk op papier | Fotoplakboeken | Stickers (indoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.