Product samenstellen

Kies de juiste papiersoort:

  • 400grs natuurkarton is een iets wat ruwe papiersoort (vergelijkbaar met kopieerpapier) alleen dan veel dikker. Deze papiersoort is beschrijfbaar.
  • 350grs recycled is een licht grouwe papiersoort. Gemaakt van 100% oud papier. Ook op deze papiersoort kan je eenvoudig schrijven.
  • 300grs creme is een gebroken witte papiersoort. Deze papiersoort heeft een chique uitstraling en is ook beschrijfbaar.

Lamineren is het aanbrengen van een dun laagje platic wat zorgt voor bescherming van het drukwerk. Je kan kiezen voor een glanzende en matte uitstraling.

Bij een bedrukking "Enkelzijdig in kleur" bedrukken we slechts één zijde van het papier. Wil je de andere zijde ook bedrukt hebben dan kies je voor "Dubbelzijdig in kleur". Bij een "Enkelzijdige" bedrukking bedrukken we enkel de gladde zijde van het papier. De beschijfbare zijde blijft onbedrukt.

De levertijd van dit product. Indien een snellere levering beschikbaar is zal dit hier zichtbaar zijn. De datum van levering zal weergegeven worden na het selecteren van een verzendmethode onderaan deze calculator. De levertijd schuift iedere werkdag om 16.00 uur een dag op.


Totaal (incl. BTW) :€ 54,00
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 54,00

Boekenlegger drukken

Lees je zelf veel boeken of wil je iemand die regelmatig boeken leest een leuk cadeau doen? Laat dan jouw eigen boekenlegger drukken bij Monsterprint. In de zeer gebruiksvriendelijke online editor kun je volledig zelf jouw eigen boekenlegger ontwerpen. Je hebt hierin ontzettend veel mogelijkheden. Zo kun je eindeloos veel tekst en beeld toevoegen. Ga meteen aan de slag met jouw eigen boekenlegger en ervaar zelf de ongekende mogelijkheden. Je zult jezelf verrast doen staan met het eindresultaat.

Jouw eigen boekenlegger drukken

Niets is vervelender dan een boek pakken en vergeten zijn op welke bladzijde je de vorige keer bent gebleven. Natuurlijk kun je er voor kiezen het hoekje van een pagina te vouwen, maar dit is natuurlijk zonde en niet noodzakelijk. Maak gebruik van een boekenlegger, laat een boekenlegger drukken! Een leuke vakantiefoto op jouw boekenlegger of één van jouw favoriete quotes? Het kan allemaal, jij bent de ontwerper! 

Voordat je aan de slag kunt in de online editor dien je nog een keuze te maken uit de verschillende papiersoorten die Monsterprint aanbiedt:

  • 400 grams natuurkarton 
  • 350 grams recycled papier 
  • 300 grams creme papier

Wil jij jouw boekenlegger extra beschermen? Voorzie deze dan van een laminaatlaag. Keuze heb je uit een mat- of glanslaminaat. Je kunt er voor kiezen om beide zijden van de boekenlegger te lamineren of alleen de voorzijde van de boekenlegger extra te beschermen. Aan jou de keus.

Tip: een boekenlegger is ook erg leuk promotiemateriaal. Zo kun je het bijvoorbeeld ook inzetten als flyer. Het leuke hieraan is dat de ontvanger het écht kan gaan gebruiken. Zo komt het niet meteen in de prullenbak terecht. Multifunctioneel dus. 

Boekenlegger drukken bij Monsterprint

Ben je in de editor aan de slag gegaan en heb jij jouw boekenlegger naar wens samengesteld? Dan kun je deze met slechts één klik op de knop direct bestellen. Zodra jij jouw bestelling hebt geplaatst, gaan we meteen aan de slag met het drukken hiervan. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten voor jij jouw boekenlegger(s) in huis hebt. Op de kwaliteit van Monsterprint kun je daarnaast vertrouwen. Monsterprint werkt namelijk alleen met de beste materialen. Wanneer je vragen hebt over boekenleggers drukken of één van onze andere producten, dan horen we dit graag. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zitten dagelijks klaar om jou verder te helpen.

Boekenlegger drukken? Jij ontwerpt, Monsterprint regelt de rest!

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen

Je bent professioneel ontwerper en maakt gebruik van Illustrator of Indesign? Je wilt geen gebruik maken van onze online editor maar je wilt een drukklaar PDF bestand aanleveren? Dat kan! We raden je hierbij wel aan onze aanleverspecificaties goed door te lezen. Op deze manier weet je zeker dat jouw drukbestand voldoet aan de eisen om het goed te kunnen printen. Om jou meteen door te kunnen verwijzen naar de juiste aanleverspecificaties, hebben we een onderverdeling gemaakt van de verschillende producten: 

  • Plaatmaterialen | Stoffen | Doeken | Magneten | Stickers (outdoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.

  • Drukwerk op papier | Fotoplakboeken | Stickers (indoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.