Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 28,84
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 28,84

Meer informatie over een boekenlegger maken

Lees je zelf veel boeken of wil je iemand die regelmatig boeken leest een leuk cadeau doen? Ga dan aan de slag met jouw eigen boekenlegger maken bij Monsterprint. In de zeer gebruiksvriendelijke online editor kun je volledig zelf jouw eigen boekenlegger ontwerpen. Je hebt hierin ontzettend veel mogelijkheden. Zo kun je eindeloos veel tekst en beeld toevoegen. Ga meteen aan de slag met jouw eigen boekenlegger maken en ervaar zelf de ongekende mogelijkheden. Je zult jezelf verrast doen staan met het eindresultaat.

Zelf een boekenlegger maken

Niets is vervelender dan een boek pakken en vergeten zijn op welke bladzijde je de vorige keer bent gebleven. Natuurlijk kun je er voor kiezen het hoekje van een pagina te vouwen, maar dit is natuurlijk zonde en niet noodzakelijk. Maak gebruik van een boekenlegger. Een leuke vakantiefoto op jouw boekenlegger of één van jouw favoriete quotes? Het kan allemaal, jij bent de ontwerper. Wat is er nou leuker dan zelf een boekenlegger maken? Ga nu aan de slag  

Voordat je aan de slag kunt in de online editor dien je nog een keuze te maken uit de verschillende papiersoorten die Monsterprint aanbiedt:

 
  • 400 grams natuurkarton 
  • 350 grams recycled papier 
  • 300 grams creme papierflyers drukken

Wil jij jouw boekenlegger extra beschermen? Voorzie deze dan van een laminaatlaag. Keuze heb je uit een mat- of glanslaminaat. Je kunt er voor kiezen om beide zijden van de boekenlegger te lamineren of alleen de voorzijde van de boekenlegger extra te beschermen. Aan jou de keus.

Tip: een boekenlegger maken is ook erg leuk promotiemateriaal. Zo kun je het bijvoorbeeld ook inzetten als flyer. Het leuke hieraan is dat de ontvanger het écht kan gaan gebruiken. Zo komt het niet meteen in de prullenbak terecht. Multifunctioneel dus. 

Boekenlegger maken en drukken

Ben je in de editor aan de slag gegaan en heb jij jouw boekenlegger naar wens samengesteld? Dan kun je deze met slechts één klik op de knop direct bestellen. Zodra jij jouw bestelling hebt geplaatst, gaan we meteen aan de slag met het drukken hiervan. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten voor jij jouw boekenlegger(s) in huis hebt. Op de kwaliteit van Monsterprint kun je daarnaast vertrouwen. Monsterprint werkt namelijk alleen met de beste materialen. Wanneer je vragen hebt over een boekenlegger maken of één van onze andere producten, dan horen we dit graag. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zitten dagelijks klaar om jou verder te helpen.

Boekenlegger maken? Jij ontwerpt, Monsterprint regelt de rest!

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen