Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 136,93
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 136,93

Meer informatie over een bouwhek spandoek maken

Ben je op zoek naar een bouwhek spandoek? Bijvoorbeeld voor het afschermen van grote werkzaamheden of een evenement? Dan zit je bij Monsterprint goed. Bij Monsterprint kun je volledig zelf heel eenvoudig jouw eigen bouwhek spandoek maken. De (gratis) online editor van Monsterprint is zeer veelzijdig. Hierdoor zijn de mogelijkheden die je hebt ongekend. Ontdek snel zelf wat je in huis hebt; ga nu aan de slag met het ontwerpen van jouw bouwhek spandoek! 

Bouwhek spandoek samenstellen 

Een bouwhek spandoek is de ideale manier om een boodschap te communiceren. Door de combinatie van bouwhek en spandoek wordt het zicht geminimaliseerd, maar krijg je tegelijkertijd veel ruimte voor maximale aandacht voor een boodschap die je wilt uitdragen naar publiek. Je stelt een bouwhek spandoekbij Monsterprint volledig zelf samen. De bouwhek spandoeken hebben een vaste afmeting van 335 x 175 cm. Dit is precies het formaat van een standaard bouwhek waardoor het spandoek altijd perfect past. Voor de meest makkelijke manier van bevestigen kies je voor spanners met spinhaken of tiewraps.

Wil je zelf het formaat bepalen van jouw bouwhek spandoek? Ook voor een spandoek maken op maat zit je bij MonsterPrint goed!

spandoek maken op maat

Materiaal 

Natuurlijk is het van belang dat het materiaal wat wordt gebruikt voor jouw bouwhek spandoek een degelijk materiaal is. Een bouwhek spandoek wordt standaard vervaardigd uit pvc doek, ook wel banner 510 grams genoemd. Dit materiaal is zeer degelijk en wordt voorzien van een hoogwaardige uv-print waardoor jouw boodschap van het doek knalt. Banner 510 is zowel geschikt voor indoor- als outdoor gebruik. Staan de bouwhekken die je wilt voorzien van spandoeken op een plaats waar sprake is van veel wind? Kies dan voor het materiaal 'mesh'. Dit is een luchtdoorlatend doek. Door de speciale structuur van het doek is dit materiaal bestand tegen windbelasting. Ook meshdoek wordt gemaakt van pvc. De structuur van het doek is geweven en is voorzien van allerlei kleine gaatjes die ervoor zorgen dat de wind kan ontsnappen. 

Bouwhek spandoek bestellen 

Het samenstellen van jouw bouwhek spandoek bij Monsterprint is kinderspel. De eerste stap is het ingeven van de gewenste specificaties. De afmeting van het doek is vast, universeel. Vervolgens geef je het aantal doeken in wat je graag zou willen ontvangen. De derde stap is het kiezen van het juiste materiaal. De standaard afwerking van een bouwhek spandoek is ringen rondom om de 30 cm. Na het ingeven van de specificaties van het product kan het ontwerpen beginnen. In de (gratis) online editor kun je zelf oneindig veel tekst en beeld toevoegen, waarmee je volledig naar eigen inzicht en wensen het doek kunt ontwerpen. Heb jij of heeft iemand anders voor jou al een ontwerp gemaakt? Dan kun je deze ook rechtstreeks uploaden. Wanneer jouw bouwhek spandoek helemaal af is kun je deze direct bestellen, waarna deze al binnen enkele dagen op het door jouw doorgegeven adres wordt bezorgd. Zo hoef je dus nooit lang te wachten. Heb je vragen over dit of één van de andere producten binnen het assortiment van Monsterprint? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. 

Gratis online jouw eigen bouwhek spandoek samenstellen? Bestel meteen jouw doek bij Monsterprint! 

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen