Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 151,09
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 151,09

Meer informatie over brievenbusdoosjes bedrukken 

Wil je brievenbusdoosjes bedrukken? Brievenbusdoosjes zijn ideaal voor wanneer je regelmatig pakketten verstuurd die gemakkelijk door de brievenbus passen. Een brievenbusdoosje met jouw logo erop heeft veel meer sjeu dan een envelop en is daarnaast ook iets steviger, zodat de inhoud beter beschermd is en de kans groter is dat de inhoud onbeschadigd aankomt bij jouw klant. Brievenbusdoosjes ontwerp je heel eenvoudig zelf in de ontwerptool van MonsterPrint. Deze is zo ingericht dat iedereen hierin een ontwerp kan maken. Ben je begonnen aan jouw ontwerp, maar heb je niet zo veel zin, tijd of inspiratie meer om deze af te ronden? Dan sla je deze heel eenvoudig op en ga je een volgende keer weer verder wanneer het jou uitkomt. Probeer het eens!

Brievenbusdoosjes bedrukken met eigen logo

Reclame maken is een must wanneer je een eigen (web)winkel hebt. Brievenbusdoosjes bedrukken met een eigen logo betekent dat jouw logo ook tijdens de verzending zichtbaar is. Brievenbusdoosjes zijn gemaakt van golfkarton. Met dit materiaal weet jij zeker dat jouw doosje de juiste stevigheid biedt tijdens de verzending. Ieder pakket wat verzonden wordt krijgt namelijk veel te voortduren tijdens het gehele verzendproces. De binnenkant van het doosje is bruin van kleur. De buitenkant is wit. Een gedeelte van de bovenkant van de doos wordt bedrukt in kleur. Bij MonsterPrint kun je kiezen voor drie verschillende afmetingen brievenbusdoosjes. Doosjes geschikt voor A4, A5 of A6 formaat. De hoogte van de doosjes is 27mm. Hiermee weet je zeker dat deze door de brievenbus past. 

Tip: jouw brievenbusdoosjes op stijlvolle wijze dichtplakken? Ontwerp ook meteen jouw eigen sluitstickers

Sluitstickers voor brievenbusdoosjes

Ander bedrukbaar verpakkingsmateriaal 

Niet alleen voor brievenbusdoosjes bedrukken zit je bij MonsterPrint goed. Heb je ook een fysieke winkel? Dan zijn draagtassen voor jou onmisbaar. Ook voor draagtassen bedrukken ben je bij MonsterPrint aan het juiste adres. En cadeaupapier? Ook cadeaupapier kun je voorzien van jouw eigen ontwerp. Hiermee pak jij niet alleen jouw artikelen, maar ook jouw klanten mee in! Al jouw verpakkingsmateriaal gewoon op één adres. Handig toch?

Brievenbusdoosjes bedrukken bij MonsterPrint

Op onze productielocatie in Stadskanaal produceren wij voor jou de mooiste producten. Omdat wij dit met de beste machines op de beste materialen doen, ben jij bij ons verzekerd van 100% topkwaliteit. Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden over dit of wellicht een ander product uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen, met ons chatten (direct antwoord), een WhatsApp bericht sturen of ons bereiken via de mail. We helpen je graag verder! 

Bedrukte brievenbusdoosjes? Je ontwerpt ze eenvoudig en snel helemaal zelf in de ontwerptool van MonsterPrint! 

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen