Start hieronder met ontwerpen. Klaar met je ontwerp? Na het ontwerpen heb je nog de mogelijkheid om in je winkelwagen de specificaties van je product nog te wijzigen.

  • Zelf online ontwerpen
  • Monsterlijke kwaliteit
  • Snelle levering
  • Betrouwbaar en snel

Bekijk en bereken de mogelijkheden

Totaal (incl. BTW) : € 19,40
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 19,40

Cheque maken 

Voor wie wil jij een cheque maken? Heb je een actie voor het goede doel georganiseerd? Of een prijsvraag verzonnen waarvan de winnaar bekent moet worden gemaakt? Wat de toepassing voor jou ook mag zijn; een cheque maken doe je bij MonsterPrint! Bij MonsterPrint kun je in de handige online editor zelf heel eenvoudig een cheque maken. Ga nu aan de slag en ontdek welke mogelijkheden je allemaal hebt! 

Geld cheque maken 

Een cheque is een mooie manier om een bepaald geldbedrag te kunnen overhandigen. Heb je bijvoorbeeld een actie voor het goede doel gehouden waarvoor een bepaald geldbedrag is opgehaald? Op een cheque kun je dit op een mooie manier presenteren. Eventueel kun je het bedrag er ter plekke ook nog opschrijven met een permanente stift.

Grote cheque maken

Bij MonsterPrint heb je keuze uit verschillende formaten voor een cheque maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een cheque op A4 formaat of op A3 formaat. Grote cheque maken? Geef dan jouw eigen afmetingen in. Zo heb je écht wat in handen! De cheque worden gedrukt op forex. Dit is licht, maar stevig geschuimd pvc materiaal. 

Grote cheque maken

Online ontwerpen in onze ontwerptool

Het ontwerpen van jouw cheque maken doe je heel eenvoudig in de online editor van MonsterPrint. In deze handige ontwerptool kun je heel eenvoudig oneindig veel afbeeldingen, foto's en tekst toevoegen. Of wat dacht je van een logo? Bij MonsterPrint kun jij jouw cheque helemaal naar eigen hand personaliseren. Je hoeft geen duur ontwerpbureau in te schakelen, want ontwerpen kun je nu bij MonsterPrint he-le-maal zelf. Dit scheelt je enorm in de kosten. Wie denkt dat het ontwerpen van jouw eigen cheque lastig is, die heeft het mis. Jij hebt jouw eigen cheque in een aantal klikken zelf gemaakt. Ontdek snel zelf maar eens hoe eenvoudig het is! 

Cheque maken bij MonsterPrint 

Wanneer jij jouw cheque laat drukken bij MonsterPrint ben je verzekerd van topkwaliteit drukwerk. Wij werken alleen met de beste machines en materialen waardoor wij dag in dag uit topkwaliteit kunnen leveren. Wanneer je vragen hebt over het maken van jouw cheque of één van de andere producten binnen het assortiment van MonsterPrint, dan raden we jou aan even contact met ons op te nemen. Je kunt ons op werkdagen bereiken van 08:30 tot 17:00 via telefoon, WhatsApp, Chat en e-mail.

Online jouw eigen cheque maken? Dat doe je natuurlijk online bij MonsterPrint!