Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 28,45
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 28,45

Meer informatie over een draagtas bedrukken

Draagtasjes van stof zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Je ziet ze overal. Omdat in de meeste winkels papieren of plastic draagtassen niet meer gratis worden weggeven, worden we steeds meer bewust van het fenomeen hergebruiken en nemen we vaak tegenwoordig zelf al een tasje mee wanneer we even boodschappen gaan doen. Natuurlijk kun je gaan voor een 'standaard' draagtas of er eentje kopen in de winkel, maar je kunt ook jouw eigen draagtas bedrukken met hetgeen wat jij leuk vindt! 

Draagtas met foto 

Een draagtas met foto, een inspirerende of juist grappige quote, of misschien ga je wel voor een gave print? Wat je ook op jouw draagtas wilt laten drukken, het kan allemaal. Jij bent de ontwerper! In de eenvoudig ingerichte ontwerptool heb jij binnen een mum van tijd een meesterwerk gemaakt. Helemaal tevreden over jouw ontwerp? Dan bestel je deze direct in een handomdraai en kun je deze binnen een week al in huis verwachten!

Stoffen draagtas bedrukken 

detail draagtas

Jouw draagtas wordt gemaakt van een hoogwaardige polyester stof met katoen look. Deze stof is dicht en voelt soepel aan, waardoor je het tasje eenvoudig op kunt bergen in bijvoorbeeld je handtas. Ondanks de soepele kwaliteiten biedt de stof de juiste stevigheid. Nog een voordeel van een stoffen draagtas bedrukken is het feit dat je deze gewoon kunt wassen op 30 graden zonder dat de print direct vervaagd. Voor de afwerking van jouw draagtas kun je kiezen uit witte of zwarte garen. Is jouw print voornamelijk donker van kleur? Kies dan voor zwarte garen, zodat het mooi blendt. Voor een lichte print (print met veel wit) raden we je witte garen aan. Ook voor het hengsel heb je de keuze uit de kleuren wit en zwart. Tip: kies dezelfde kleur voor zowel de garen als het hengsel. Zo wordt het een mooi geheel. 

Andere producten van stof 

Printen op stof is razend populair. Niet alleen voor het bedrukken van draagtassen van stof zit je bij MonsterPrint goed. Je kunt ook bij ons terecht voor de volgende textielproducten: 

Draagtas bedrukken bij MonsterPrint 

Ga nu aan de slag met jouw eigen ontwerp. Ben je begonnen aan een ontwerp maar geen tijd, zin en/of inspiratie om deze af te ronden? Sla deze op en ga een volgende keer gewoon weer verder, wanneer het jou uitkomt! Heb je vragen over een draagtas bedrukken of wellicht een ander textielproduct? Laat het ons weten, neem contact met ons op! Je kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00 tot 17:00 uur via telefoon, chat, WhatsApp of door ons een mailtje te sturen. We staan voor je klaar. 

Draagtas met foto? Wat jij ook op jouw draagtas wilt laten bedrukken; je bestelt deze bij voordelig en snel bij MonsterPrint!

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen