Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 37,24
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 37,24

Meer informatie over dranghek spandoek drukken

Wil je eendranghekdoek laten bedrukken? Dan zit je bij Monsterprint goed. Bij Monsterprint kun je helemaal zelf jouw eigen dranghekdoek maken en bestellen. In de online editor kun je oneindig veel tekst en beeld toevoegen. Doordat de editor zeer gebruiksvriendelijk is heb jij in mum van tijd jouw dranghekdoek samengesteld en kun je deze direct bestellen. Ontdek snel de mogelijkheden en ga meteen aan de slag! 

Dranghekdoek als communicatiemiddel

Dranghekken worden onder andere gebruikt om een bepaalde looprichting aan te geven tijdens een evenement, maar ook om publiek op afstand te houden. Wat je vaak ziet is dat van deze gelegenheid gebruik wordt gemaakt door deze dranghekken te voorzien van een dranghekdoek. Hiermee wordt jouw boodschap onder de aandacht gebracht bij een heel groot publiek. Tegelijkertijd zorgt dit er ook voor dat het geheel er meer uitgekleed uitziet. Twee vliegen in één klap dus. 

Jouw dranghekdoek samenstellen 

We kennen twee formaten dranghekdoeken: klein (208 x 82 cm) en standaard (215 x 73 cm). Nadat je een formaat hebt gekozen geef je de gewenste oplage in. Een dranghekdoek worden doorgaans van een oerdegelijk pvc materiaal (ook wel banner 510 genoemd) gemaakt wat niet snel scheurt. Dit materiaal is zowel geschikt voor gebruik binnen als buiten. Staan de dranghekken die je wilt voorzien van een doek op een plaats waar sprake is van veel wind? Kies dan niet voor pvc doek maar voor meshdoek. Ook dit materiaal is gemaakt van pvc, maar zorgt door een gaasachtige open structuur ervoor dat de wind er doorheen kan en de hekken niet omver worden geblazen. Wanneer je de keuze voor wat betreft het materiaal hebt aangeven, kun je aan de slag in onze online editor. Het werken in de gratis online editor is overigens geheel vrijblijvend. Heb je wat gemaakt maar weet je nog niet helemaal zeker of dit volledig naar wens is? Jouw ontwerp wordt automatisch opgeslagen en kun je gerust later verder bewerken zonder dat gegevens verloren gaan. 

Wil je helemaal zelf de afmetingen van jouw spandoek bepalen? Bestel dan een spandoek op maat

spandoek op maat

Dranghekdoek bestellen 

Je hebt een dranghekdoek naar wens samengesteld? Dan kun je deze meteen bestellen. Zodra wij jouw bestelling binnen krijgen gaan we hier vrijwel direct mee aan de slag. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten voor jij jouw dranghekdoek in huis hebt. Wanneer je vragen hebt over het bestellen van een dranghekdoek of één van de andere producten binnen het assortiment van Monsterprint dan horen we het graag. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Naast vragen kun je hier ook terecht voor wanneer je behoefte hebt aan advies. We helpen je graag verder. 

Dranghekdoek nodig? Stel deze samen bij Monsterprint en bestel direct! 

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen