ek speelschema drukken

Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 47,10
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 47,10

EK speelschema 2021 met eigen logo

Een EK speelschema is onmisbaar voor alle Oranje fans! Het schema geeft een compleet overzicht van alle wedstrijden die gespeeld gaan worden tijdens het Europees Kampioenschap voetbal. De scores kunnen na afloop van de wedstrijd worden ingevuld. EK speelschema's 2021 met eigen logo erop zijn ontzettend leuk om uit te delen, bijvoorbeeld als leuk extraatje voor jouw klanten. Ongetwijfeld dat je hier een hoop Oranje fans blij mee gaat maken! 

Klik hier voor een groot voorbeeld van het speelschema.

Voeg eenvoudig jouw eigen logo toe

Je wilt een EK speelschema 2021 met eigen logo maken? Het klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Wij hebben namelijk het speelschema al voor je ontwikkeld en daarmee het meeste werk al uit handen genomen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het toevoegen van jouw eigen logo (rechtsonder in de hoek). Dit kun je direct doen door op de button 'Upload direct jouw logo' te klikken. Je komt dan in de ontwerptool terecht, waarin ook het complete speelschema verschijnt. Logo toegevoegd? Dan kun je eventueel, mocht je dit willen, het formaat en de oplage nog aanpassen. Wij sturen de speelschema's dan vervolgens binnen 4 werkdagen, voorzien van jouw eigen logo, naar je op. 

Helemaal EK-ready zijn? Bestel dan ook een unieke EK vlag mee! 

EK speelschema 2021 op verschillende formaten

Een speelschema op groot formaat of op een iets kleiner formaat? Jij bepaalt dit bij MonsterPrint helemaal zelf. Je hebt keuze uit drie verschillende formaten: 

  • A1 - 59,4 x 84,1 cm 
  • A2 - 59,4 x 42 cm 
  • A3 - 42 x 29,7 cm 

Ook op het kleinste formaat is het schema nog uitstekend leesbaar. Kies het formaat wat bij jouw doeleinde(n) past. Wij drukken het speelschema op 135 grams papier met een mooie, glanzende uitstraling. 

EK speelschema 2021 met eigen logo drukken bij MonsterPrint 

Bestel vandaag nog EK speelschema's voorzien van jouw eigen logo bij MonsterPrint. Hier profiteer je van topkwaliteit tegen de meest scherpe prijzen. Bestel je voor 16:00 uur jouw speelschema's? Dan worden deze al binnen 4 werkdagen bij jou afgeleverd! Heb je vragen over het bestellen van dit product of één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op! Wij zitten op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur klaar om jou verder te helpen! 

Voorzie vandaag nog het EK speelschema van jouw eigen logo. Ga snel aan de slag!