Prijs Details

Afmetingen (cm)Aantal exemplarenPrijs (p/s)
A2 formaat - 59,4 x 42 cm1€ 12,95

EK speelschema 2021 

Het EK staat weer voor de deur! Nog even en we worden met z'n allen weer getroffen door het Oranjevirus. Ben jij fanatiek supporter van het Nederlands elftal en kun je niet wachten tot het EK weer gaat beginnen? Bestel dan nu direct jouw eigen EK speelschema 2021. Met dit schema heb jij overzicht van alle wedstrijden die gespeeld gaan worden tijdens het EK. Na afloop van elke wedstrijd vul je de eindstand in en weet je precies welke landen kans gaan maken op de beker.

Jouw eigen papieren EK speelschema 2021

Met het EK speelschema 2021 mis jij geen enkele wedstrijd. Het schema is gedrukt op A2 formaat (59,4 x 42 cm). Zo is alle informatie duidelijk leesbaar. Het papier heeft een mooie, glanzende uitstraling en is prima te beschrijven met potlood, pen en/of stift. Wil je dit EK speelschema voorzien van jouw eigen logo? Deze kun je hier bestellen. Het enige wat je hoeft te doen is het uploaden van jouw logo. EK speelschema's met eigen logo zijn ontzettend leuk om uit te delen en omdat jouw logo erop staat daarmee ook nog eens goed voor je PR! 

Kun je geen genoeg krijgen van Oranje en voetbal? Bij MonsterPrint kun je ook een unieke EK vlag bestellen. We hebben een selectie gemaakt van vier unieke EK vlaggen! 

EK speelschema 2021 bestellen 

Bestel jij het EK speelschema voor 16:00 uur? Dan versturen we deze binnen 2 werkdagen. Jouw speelschema verzenden we in een stevige koker. Heb je vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zitten op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur om jou verder te helpen! 

EK speelschema 2021? Deze bestel je vandaag nog eenvoudig en snel bij MonsterPrint!

Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 12,95
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 12,95