Prijs Details

Afmetingen (cm)Aantal exemplarenPrijs (p/s)
A2 formaat - 59,4 x 42 cm1€ 3,95
2€ 4,95
3€ 5,95
4€ 6,95
5€ 7,95
10€ 8,95
Meer bekijken

Start hieronder met ontwerpen. Klaar met je ontwerp? Na het ontwerpen heb je nog de mogelijkheid om in je winkelwagen de specificaties van je product nog te wijzigen.

  • Zelf online ontwerpen
  • Monsterlijke kwaliteit
  • Snelle levering
  • Betrouwbaar en snel

Bekijk en bereken de mogelijkheden

Wij versturen jouw speelschema in een stevige kartonnen envelop via de post. Helaas hebben wij geen invloed op de duur van de verzending. De levertijd die wij communiceren is de verwachte levertijd.

Totaal (incl. BTW) :€ 3,95
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 3,95

 

EK speelschema 2020 

Het EK staat weer voor de deur! Nog even en we worden met z'n allen weer getroffen door het Oranjevirus. Ben jij fanatiek supporter van het Nederlands elftal en kun je niet wachten tot het EK weer gaat beginnen? Bestel dan nu direct jouw eigen EK speelschema 2020. Met dit schema heb jij overzicht van alle wedstrijden die gespeeld gaan worden tijdens het EK. Na afloop van elke wedstrijd vul je de eindstand in en weet je precies welke landen kans gaan maken op de beker.

Klik hier voor een grote(re) versie van het EK-speelschema. 

Jouw eigen EK speelschema 2020

Met het EK speelschema 2020 mis jij geen enkele wedstrijd. Het schema is gedrukt op A2 formaat (59,4 x 42 cm). Zo is alle informatie duidelijk leesbaar. Om het schema netjes naar jou op te kunnen sturen vouwen we het schema terug naar A4 formaat (21 x 29,7 cm). Het papier heeft een mooie, glanzende uitstraling en is prima te beschrijven met potlood, pen en/of stift. Wil je ook een vriend, familielid, collega en/of kennis blij maken met een EK speelschema? Hoe meer schema's je bestelt, hoe meer korting. Doe er je voordeel mee! Wil je dit EK speelschema voorzien van jouw eigen logo? Deze kun je hier bestellen. Het enige wat je hoeft te doen is het uploaden van jouw logo. EK speelschema's met eigen logo zijn ontzettend leuk om uit te delen en omdat jouw logo erop staat daarmee ook nog eens goed voor je PR! 

Kun je geen genoeg krijgen van Oranje en voetbal? Bij MonsterPrint kun je ook een unieke EK vlag bestellen. We hebben een selectie gemaakt van vier unieke EK vlaggen! 

Belangrijk: In de groepen C, D, E, en F worden nog landen toegevoegd na de Play-offs. Deze landen worden pas eind maart bekend. Op deze versie van het speelschema zijn deze handmatig in te vullen. Eind maart zullen we het schema aanvullen met de betreffende landen.

EK speelschema 2020 bestellen 

Bestel jij het EK speelschema voor 16:00 uur? Dan versturen we deze binnen 2 werkdagen. Jouw speelschema verzenden we in een stevige envelop via de post. Je hoeft dus niet aanwezig te zijn om een pakket in ontvangst te kunnen nemen. Heb je vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zitten op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur om jou verder te helpen! 

EK speelschema 2020? Deze bestel je vandaag nog eenvoudig en snel bij MonsterPrint