EK voetbal vlag

Prijs Details

Afmetingen (cm)Oplage vantot oplagePrijs (p/s)
150 x 100cm (populair)1100€ 33,25
225 x 150cm1100€ 57,63
300 x 200cm1100€ 91,75

EK voetbal vlag

Hup Holland Hup! Het is bijna weer zover. Het EK staat namelijk weer voor de deur. Hoe kun je nu beter laten zien dat je trotse supporter bent van het Nederlandse elftal dan met deze EK voetbal vlag? Misschien zwaai jij Oranje met deze vlag zelfs wel naar de finale! 

Een unieke EK voetbal vlag 

Ben je op zoek naar een unieke EK voetbal vlag? Zoek dan niet verder! Deze EK voetbal vlag is gemaakt van Flag Longlife 115 grams, een transparante polyesterstof met een grovere structuur. Doordat de stof transparant is, is het ontwerp aan beide zijde van de vlag zichtbaar. Het materiaal is zeer stevig, waardoor dit niet rafelt en ook niet snel kapot zal scheuren na een flinke windhoos, wanneer je deze buiten aan de gevel of in de mast hebt hangen. Dit maakt ook dat je de vlag voor een eerstvolgend WK of EK weer kunt gebruiken. Een voetbal vlag is namelijk tijdloos!

Verschillende formaten vlaggen

Inderdaad, deze unieke EK voetbal vlag is maar liefst verkrijgbaar in drie verschillende formaten, namelijk: 

  • 150 x 100 cm (populair)
  • 225 x 150 cm 
  • 300 x 200 cm (mastvlag)

Er is altijd een formaat naar wens beschikbaar voor jou. Groot of klein. De vlag wordt aan de linkerzijde afgewerkt en voorzien van een touwtje en lus.

Wil je meerdere vlaggen bestellen? Dat doe je moeiteloos in één keer. Bij het aantal exemplaren kun je eenvoudig invullen hoeveel vlaggen je wilt ontvangen. Meer dan 100 stuks bestellen? Neem dan even contact met ons op voor een offerte op maat. 

Een Oranjefan in hart en nieren? Speciaal voor jou hebben we een EK speelschema ontwikkeld op een A2 formaat poster! Deze geeft jou een compleet overzicht van alle te spelen wedstrijden en geeft jou de mogelijkheid na afloop ook de scores in te vullen. 

EK voetbal vlag bestellen bij MonsterPrint 

Je bestelt bij MonsterPrint wanneer je verzekerd wilt zijn van topkwaliteit. Bestel jij jouw vlag voor 16:00 uur? Dan wordt jouw vlag binnen 5 werkdagen afgeleverd. Vragen over deze EK voetbal vlag of één van de andere producten uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij zitten tijdens kantooruren klaar om jou verder te helpen. Je kunt ons bereiken door ons te bellen, mailen, een chatbericht te sturen of met ons te whatsappen. 

Laat zien dat je achter Oranje staat! Bestel vandaag nog jouw EK voetbal vlag bij MonsterPrint! 

Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 33,25
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 33,25