Product samenstellen

Een mooie fancy papiersoort is de eerste stap naar succes. Met de 350grs parelmoer beschik je letterlijk en figuurlijk over een "schitterend" visitekaartje. De papiersoort heeft een parelmoer achtige kleur met een kleine schittering.

Bij een bedrukking "Enkelzijdig in kleur" bedrukken we slechts één zijde van het papier. Wil je de andere zijde ook bedrukt hebben dan kies je voor "Dubbelzijdig in kleur".

De levertijd van dit product. Indien een snellere levering beschikbaar is zal dit hier zichtbaar zijn. De datum van levering zal weergegeven worden na het selecteren van een verzendmethode onderaan deze calculator. De levertijd schuift iedere werkdag om 16.00 uur een dag op.


Totaal (incl. BTW) :€ 43,84
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 43,84

Exclusieve visitekaartjes

Een visitekaartje is en blijft onmisbaar. Natuurlijk wil je een goede indruk maken met jouw visitekaartjes. Bestel daarom exclusieve visitekaartjes bij Monsterprint. Je hoeft niet meer grafisch onderlegd te zijn om visitekaartjes zelf te kunnen maken. Je hoeft ook geen duur ontwerpbureau in te schakelen die een ontwerp voor jou klaarmaakt. Je kunt namelijk bij Monsterprint gewoon visitekaartjes zelf maken! In de uitgebreide, maar zeer gebruiksvriendelijke online editor kun je naar hartenlust jouw eigen visitekaartje samenstellen. Ga snel aan de slag en ontdek meteen wat de mogelijkheden zijn.

Exclusieve visitekaartjes zelf maken 

Je bepaalt helemaal zelf wat je op jouw exclusieve visitekaartjes laat drukken en waar, want jij bent de ontwerper. Laat duidelijk zien wie je bent als bedrijf en zorg dat je opvalt. Bedenk van te voren wat je belangrijk vindt en wat niet mag ontbreken op jouw visitekaartje, want een goede voorbereiding is het halve werk. Wil je exclusieve visitekaartjes uit gaan delen op bijvoorbeeld een beurs of een andere evenement? Bestel jouw exclusieve visitekaartjes dan vroegtijdig is onze tip. Hierdoor weet je zeker dat je niet met lege handen staat. Naast visitekaartjes kun je bij Monsterprint ook terecht voor onder andere folders, flyers, spandoeken en reclameborden. 

Exclusieve visitekaartjes bestellen 

Jouw exclusieve visitekaartjes bestellen is zo gepiept. Je stelt eerst jouw visitekaartje samen door aan te geven hoeveel je wilt ontvangen en of je de bedrukking alleen aan de voorzijde van het kaartje wilt toepassen of aan beide zijden (voor en achter). De exclusieve visitekaartjes van Monsterprint worden gedrukt op 350 grams parelmoer papier. De naam zegt het al: dit papier heeft een glans/glinsterlaag van parelmoer. Dit geeft jouw visitekaartjes een mooie luxe uitstraling waarmee je écht indruk gaat maken. Wanneer jij jouw visitekaartje hebt samengesteld kan het ontwerpen beginnen. Is jouw ontwerp volledig naar wens? Dan kun je deze meteen bestellen en gaan wij aan de slag met het drukken van jouw exclusieve visitekaartjes. Heb je geen inspiratie, weinig tijd of geen zin om zelf een visitekaartje te ontwerpen? Maak dan een keuze uit een standaard ontwerp gemaakt door één van onze vormgevers. 

Exclusieve visitekaartjes van Monsterprint

Bij Monsterprint kun je vertrouwen op topkwaliteit drukwerk. Wij werken alleen met de beste machines en materialen. Dat is een fijne gedachte toch? Wanneer jij jouwexclusieve visitekaartjes bestelt bij Monsterprint kun je deze al binnen enkele dagen in huis verwachten. Je hoeft dus nooit lang te wachten. Heb je vragen over het drukken van visitekaartjes of één van de andere producten die je terugvindt in het assortiment van Monsterprint? Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je graag verder. 

Jouw eigen ontworpen exclusieve visitekaartjes laten drukken? Monsterprint! 

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen

Je bent professioneel ontwerper en maakt gebruik van Illustrator of Indesign? Je wilt geen gebruik maken van onze online editor maar je wilt een drukklaar PDF bestand aanleveren? Dat kan! We raden je hierbij wel aan onze aanleverspecificaties goed door te lezen. Op deze manier weet je zeker dat jouw drukbestand voldoet aan de eisen om het goed te kunnen printen. Om jou meteen door te kunnen verwijzen naar de juiste aanleverspecificaties, hebben we een onderverdeling gemaakt van de verschillende producten: 

  • Plaatmaterialen | Stoffen | Doeken | Magneten | Stickers (outdoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.

  • Drukwerk op papier | Fotoplakboeken | Stickers (indoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.