Product samenstellen

Kies de juiste papiersoort:

Standaard 135grs papier, deze papiersoort is iets dikker dan printpapier (80grs) en heeft daardoor een wat luxere uitstraling. Dit is de meest gebruikte papiersoort voor een folder.

Luxe 250grs papier, is een dikke papiersoort voor een folder die wat langer bewaard moet worden, voor een menukaart bijvoorbeeld.

SuperLuxe 400grs is de ferrari onder de papiersoorten. Je maakt op deze papiersoort een luxe folder. Ideaal als je duurdere producten wilt presenteren aan je klanten.

Welke uitstraling wil je je drukwerk geven? Glanzend of mat? Qua prijs maakt het niet uit, maar wellicht wil je luxe uitstralen en kies je voor mat. Wil je een glossy uitstraling, dan ga je voor glanzend.

Uiteraard leveren we je product gevouwen af! Je kan er direct mee aan de slag.

De levertijd van dit product. Indien een snellere levering beschikbaar is zal dit hier zichtbaar zijn. De datum van levering zal weergegeven worden na het selecteren van een verzendmethode onderaan deze calculator. De levertijd schuift iedere werkdag om 16.00 uur een dag op.


Totaal (incl. BTW) :€ 51,25
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 51,25

Folder maken 

Je wilt zelf een folder maken? Dan heten wij jou graag van harte welkom bij Monsterprint. Hier kun je namelijk in onze eenvoudige online editor zelf jouw folder samenstellen. Je bepaalt helemaal zelf wat jij wilt vertellen in jouw folder. Je kunt eindeloos teksten, afbeeldingen en vormen toevoegen. Het maken van jouw eigen folder was nog nooit zo gemakkelijk! Haal de ontwerper in jezelf naar boven en ga meteen aan de slag. 

Hoe een folder maken? 

Voordat je aan de slag gaat met een folder maken is het verstandig om na te denken over wat je naar jouw klanten wilt communiceren. Wat moeten ze weten? Wil je een folder voor reclame doeleinden gebruiken? Of wil je extra informatie geven over jouw bedrijf of dienstverlening? Een folder maken is multifunctioneel. Probeer beeld en tekst met elkaar af te wisselen. Niemand zit namelijk te wachten op enorme lappen tekst. Voordat je aan de slag gaat met het vormgeven van jouw folder dien je alvast een keuze te maken uit het formaat en de papiersoort. Denk goed na over hoeveel informatie je kwijt wilt en hoeveel ruimte je hiervoor nodig bent. Kan dit op A4? Of is A5 ook voldoende? Het standaard papiergewicht voor een folder is 135 grams. Wil je dat jouw folder iets steviger aanvoelt? Kies dan voor 250 grams (luxe) of 400 grams (SuperLuxe). 

Folder maken online 

Je hebt in onze online editor een folder samengesteld die je wilt laten drukken? Deze folders worden na enkele dagen al bij jouw thuis bezorgd. Zo kun je meteen aan de slag met het uitdelen hiervan. Heb je een belangrijke beurs of event? Bestel jouw folders dan op tijd. Zo weet je zeker dat je niet met lege handen staat. Wil je nog nét wat meer uitpakken met jouw folder? Bestel dan een 3-luik folder (ook wel een wikkelvouw folder genoemd). 

Tip: natuurlijk raken jouw folders ook een keer op. In jouw eigen account worden deze bestanden gedocumenteerd. Zo kun je deze ook een volgende keer weer gebruiken (mits alle informatie e.d. ongewijzigd blijft) en hoef je niet weer opnieuw jouw folder te ontwerpen. Scheelt een hoop tijd! 

Naast een folder maken zijn er natuurlijk nog veel meer huisstijlproducten die onmisbaar zijn voor ieder bedrijf. Wat dacht je van visitekaartjes en flyers? Ook deze kun je eenvoudig maken in onze online editor. 

Folder maken en bestellen

Jouw folders bestellen bij Monsterprint betekent verzekerd zijn van topkwaliteit drukwerk en een snelle levering. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn over een folder maken of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice zit klaar om jouw verder te helpen. 

Folder maken? Ga aan de slag in de editor van Monsterprint en verras jezelf!

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen

Je bent professioneel ontwerper en maakt gebruik van Illustrator of Indesign? Je wilt geen gebruik maken van onze online editor maar je wilt een drukklaar PDF bestand aanleveren? Dat kan! We raden je hierbij wel aan onze aanleverspecificaties goed door te lezen. Op deze manier weet je zeker dat jouw drukbestand voldoet aan de eisen om het goed te kunnen printen. Om jou meteen door te kunnen verwijzen naar de juiste aanleverspecificaties, hebben we een onderverdeling gemaakt van de verschillende producten: 

  • Plaatmaterialen | Stoffen | Doeken | Magneten | Stickers (outdoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.

  • Drukwerk op papier | Fotoplakboeken | Stickers (indoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.