Product samenstellen

Kies de juiste papiersoort:

Standaard 135grs papier, deze papiersoort is iets dikker dan printpapier (80grs) en heeft daardoor een wat luxere uitstraling. Dit is de meest gebruikte papiersoort voor een folder.

Luxe 250grs papier, is een dikke papiersoort voor een folder die wat langer bewaard moet worden, voor een menukaart bijvoorbeeld.

SuperLuxe 400grs is de ferrari onder de papiersoorten. Je maakt op deze papiersoort een luxe folder. Ideaal als je duurdere producten wilt presenteren aan je klanten.

Welke uitstraling wil je je drukwerk geven? Glanzend of mat? Qua prijs maakt het niet uit, maar wellicht wil je luxe uitstralen en kies je voor mat. Wil je een glossy uitstraling, dan ga je voor glanzend.

Uiteraard leveren we je product gevouwen af! Je kan er direct mee aan de slag.

De levertijd van dit product. Indien een snellere levering beschikbaar is zal dit hier zichtbaar zijn. De datum van levering zal weergegeven worden na het selecteren van een verzendmethode onderaan deze calculator. De levertijd schuift iedere werkdag om 16.00 uur een dag op.


Totaal (incl. BTW) :€ 80,50
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 80,50

Folder ontwerpen

Wil je zelf een folder ontwerpen? Dan ben je bij Monsterprint aan het juiste adres! Hier kun je heel eenvoudig in de online editor volledig zelf jouw folder samenstellen en bestellen. Jij bent de ontwerper! In de editor kun je allerlei teksten, afbeeldingen en vormen toevoegen. De mogelijkheden zijn ongekend. Een folder ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig. Ga snel aan de slag en ontdek het zelf! 

Hoe zelf een folder ontwerpen?

Een folder ontwerpen klinkt misschien heel moeilijk en ingewikkeld en lijkt ook voor velen als een tijdrovende klus te worden gezien. Monsterprint maakt het jou graag gemakkelijk, maar je kunt het jezelf ook een stukje makkelijker maken door goed na te denken over wat jij belangrijk vindt om te vermelden in jouw folder. Wat wil je communiceren naar jouw klanten? Wat is informatie die niet mag ontbreken in de folder en hoeveel aandacht dient dit te krijgen? Wil je een reclamefolder maken of wil je juist extra informatie verstrekken bij een product of dienst? Het is aan jou. Met kleur- en lettergebruik kun je heel eenvoudig bepaalde zaken in jouw folder uitlichten. Zo zorg je ervoor dat de juiste boodschap op jouw (potentiële) klant wordt overgedragen.

Luxe folder ontwerpen

Deze 3-luik folder bestaat uit zes pagina's waarvan de rechter pagina naar binnen wordt gevouwen en de linker pagina hier vervolgens overheen valt. Dit geeft de folder een luxere uitstraling dan een standaard folder die één slag wordt gevouwen. Voordat je aan de slag gaat in de editor met een folder ontwerpen kun je een keuze maken uit verschillende papierdiktes en afwerkingen. Een standaard folder wordt gedrukt op 135 grams papier (mat of glans). Wil jij dat jouw folder wat steviger aanvoelt? Kies van voor Luxe (250 grams) of SuperLuxe (400 grams). Ben je op zoek naar een meer standaard folder? Bestel dan een 2-luik gevouwen folder

Folder ontwerpen en laten drukken 

Nadat je in de online editor van Monsterprint jouw folder samen hebt gesteld, kun je deze meteen laten drukken. Dit betekent dat jij jouw folders al binnen enkele dagen in huis kunt verwachten. Zo hoef je nooit lang te wachten met uitdelen van jouw folders. Heb je een belangrijke beurs of evenement in de agenda staan? Wacht dan zeker niet te lang met het bestellen van jouw folders. Het zou zonde zijn wanneer je daar aanwezig bent maar met lege handen staat. Wanneer er nog vragen of onduidelijkheden zijn zitten onze medewerkers van de klantenservice klaar om jou verder te helpen. Ook wanneer je behoefte hebt aan advies kun je hier terecht. Neem gerust contact met ons op!

Jouw eigen folder ontwerpen doe je eenvoudig in de online editor van Monsterprint!

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen

Je bent professioneel ontwerper en maakt gebruik van Illustrator of Indesign? Je wilt geen gebruik maken van onze online editor maar je wilt een drukklaar PDF bestand aanleveren? Dat kan! We raden je hierbij wel aan onze aanleverspecificaties goed door te lezen. Op deze manier weet je zeker dat jouw drukbestand voldoet aan de eisen om het goed te kunnen printen. Om jou meteen door te kunnen verwijzen naar de juiste aanleverspecificaties, hebben we een onderverdeling gemaakt van de verschillende producten: 

  • Plaatmaterialen | Stoffen | Doeken | Magneten | Stickers (outdoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.

  • Drukwerk op papier | Fotoplakboeken | Stickers (indoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.