Product samenstellen

Laden...
Afmetingen (cm)
Breedte (CM)
x
Hoogte (CM)

Totaal (incl. BTW)€ 13,23
Verzendwijze
Totaalbedrag (incl. BTW)€ 13,23

Foto op aluminium 

Jouw favoriete foto afgedrukt op een stoer en industrieel materiaal? Kies dan voor een foto op aluminium van Monsterprint! Deze geborstelde variant heeft, in tegenstelling tot wit aluminium (dibond), een grovere structuur. Doordat de structuur van het materiaal goed zichtbaar is, zorgt dit voor een toffe twist. In een eigentijds interieur is een foto op aluminium al jaren niet meer weg te denken, en dat is niet voor niets. Wacht daarom niet langer en ga snel aan de slag met het samenstellen van jouw foto op aluminium

Foto op aluminium drukken

Wanneer jij jouw foto op aluminium laat drukken bij Monsterprint ben je verzekerd van topkwaliteit. Niet alleen de print is superscherp, ook het materiaal is oerdegelijk. Wij werken alleen met het beste aluminium. Geborsteld aluminium heeft een boven- en onderlaag van geborsteld aluminium en een zwarte kunststof tussenkern die de plaat zijn stevigheid meegeeft. De dikte van de plaat waarop jouw foto op aluminium wordt gedrukt is 3 mm, waardoor het een licht materiaal is en je dus niet allerlei maatregelen hoeft te treffen voor het ophangen van jouw plaat. Tot slot heeft jouw foto op aluminium een matte finish waardoor de print niet weerspiegeld. Zoek je een foto op een effen (wit) materiaal zonder structuur? Laat dan een foto op Dibond drukken

Foto op aluminium ophangen

Een mooie plaat verdiend natuurlijk een mooi plekje aan de muur. Monsterprint biedt jou hierin verschillende mogelijkheden. Je kunt een keuze maken uit de volgende opties voor ophangen: 

  • afstandhouders ☞ boorgaten in de plaat vereist
  • ophangplaatje 

Wil jij jouw foto op aluminium iets van de muur laten komen? Kies dan voor afstandhouders. Wanneer je kiest voor afstandhouders worden er in de plaat vier gaten geboord. Doordat er door dit ophangsysteem ruimte ontstaat tussen muur en plaat lijkt het optisch of de plaat 'zweeft'. Een ophangplaatje bevestig je aan de achterkant van de plaat. 

Foto op aluminium bestellen 

Wil jij ook een stoere plaat aan de muur? Wacht dan niet langer met bestellen, maar ga meteen aan de slag. Onze online editor is zeer uitgebreid. Hierdoor zijn de mogelijkheden die je hebt in het samenstellen van jouw foto op aluminium ongekend. Het is jouw feestje. Heb je vragen met betrekking tot het laten drukken van een foto op aluminium? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zitten klaar om jou verder te helpen. 

Een foto op aluminium van topkwaliteit bestel je bij Monsterprint!

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen