Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 33,43
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 33,43

Meer informatie over een foto op canvas voor buiten

Mis je nog een stukje persoonlijkheid in jouw tuin? Laat dan jouw mooiste foto op canvas voor buiten drukken bij Monsterprint. Een canvasdoek voor buiten is een trendy manier om in jouw tuin wat meer sfeer te creëren. Omdat jouw foto op canvas voor buiten verschillende uiteenlopende weersomstandigheden te verduren krijgt, wil je natuurlijk wel een goede kwaliteit doek. Geen zorgen, bij Monsterprint ben je verzekerd van alleen topkwaliteit. 

Jouw mooiste foto op canvasdoek voor buiten 

Wij snappen dat het ontzettend moeilijk is om één foto uit te zoeken wanneer je heel veel mooie foto's hebt. Daarom kun je in onze online editor ook meerdere foto's aan jouw doek toevoegen. Zo kun je op een hele makkelijke manier een mooie collage maken van allerlei mooie herinneringen. Natuurlijk hoef je niet persé een foto te gebruiken. Je kunt ook een mooie tekst of quote op een canvasdoek voor buiten laten drukken. Het is maar net wat jij wilt, het is jouw feestje. 

Materiaal foto op canvas voor buiten

De outdoor foto op canvas variant van Monsterprint wordt gemaakt van pvc doek. Dit is erg stevig én scheurvast materiaal. Dit betekent dat jouw foto op canvas voor buiten uitstekend bestand is tegen bijvoorbeeld harde wind, heel veel regenval en felle zon. Zo weet je zeker dat je lang kunt genieten van jouw foto op canvas voor buiten! Een foto op canvas is in verschillende gangbare formaten te bestellen. Zo weet je altijd zeker dat ook jouw gewenste formaat er tussen zit. Het frame wat wordt gebruikt voor de canvasdoeken voor buiten is gemaakt van geïmpregneerd hout. Ook dit draagt bij aan de levensduur van jouw mooiste foto op canvas voor buiten. Het houten frame heeft een dikte van 18 milimeter. Een leuke bijkomstigheid? Een ophangsysteem voor het ophangen van jouw canvas wordt gratis meegeleverd! Zo kun je meteen na ontvangst een mooi plekje uitzoeken voor jouw meesterwerk! 

Twijfel je of een foto op canvas is wat jij zoekt om het buiten wat meer aan te kleden? Je kunt bij MonsterPrint ook een tuinposter maken!

tuinposter maken

Tuinposter - een alternatief voor een canvas voor buiten

Foto op canvas voor buiten bestellen

De populariteit van een foto op canvas is nog steeds enorm. Je ziet het terug in menig interieur, maar wist je ook dat de populariteit van een foto op canvas voor buiten de afgelopen jaren steeds meer is toegenomen? En terecht! Met een foto op canvas voor buiten kun je op hele eenvoudige wijze jouw tuin verfraaien. Kun je ook niet langer wachten? Bestel dan meteen jouw foto op canvas voor buiten bij Monsterprint en ga aan de slag met jouw eigen meesterwerk. Heb je vragen over een foto op canvas voor buiten of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. 

Maak je tuin persoonlijk met een foto op canvas voor buiten! Bestel nu bij Monsterprint.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen