Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 16,77
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 16,77

Meer informatie over een foto op canvas

Een foto op canvas; je hebt het ongetwijfeld al bij veel vrienden, familie en kennissen in huis zien hangen. Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds één van de meest populaire fotoproducten voor aan de muur. Tijdloos, zo zou je het goed kunnen omschrijven. Want geef toe: het is een hele eenvoudige manier om een foto om te toveren tot kunstwerk. Of het nou die ene mooie familiefoto is óf een vakantiefoto die een hoop mooie herinneringen oproept... Jouw mooiste foto(s) laat je door Monsterprint afdrukken op canvas. 

Foto op canvas laten drukken 

Natuurlijk wil je een foto op canvas van de beste kwaliteit. Op de kwaliteit van Monsterprint kun je vertrouwen. Jouw foto op canvas wordt geprint op polykatoen canvas van hoge kwaliteit. Dit is een mix van katoen en polyester. De canvasprints worden strak op het frame gespannen. Dit frame is gemaakt van sterk, duurzaam én goedgekeurd hout. Dit alles zorgt ervoor dat het hout niet vervormt wanneer dit onder druk komt te staan. Het frame van jouw foto op canvas is 18 mm dik. We kunnen haarscherp in full colour op canvas afdrukken, waardoor die ene mooie foto van de muur af spat. Voor een foto op canvas gelden vaste formaten in verband met de framegroottes. Een foto op canvas, maar dan voor buiten? Klik dan hier. 

foto op canvas voor buiten

Collage op linnen 

Kun je niet kiezen welkefoto op canvas je wilt laten drukken? Bij Monsterprint hoeft dat ook helemaal niet. In onze online editor kun je namelijk van meerdere mooie herinneringen ook een collage maken.

Gratis ophangsysteem 

Natuurlijk verdiend jouw mooiste foto op canvas een mooi plekje binnen jouw interieur. Standaard leveren wij bij een foto op canvas een gratis foto op canvas ophangsysteem mee. Dit ophangsysteem is onzichtbaar omdat je deze bevestigd aan de achterkant van het frame. Met dit handige plaatje hangt jouw print altijd recht aan de muur. Een foto op canvas is lichtgewicht, dus hoogstwaarschijnlijk heb je voor de kleinere formaten aan één spijker in de muur al voldoende.  

Foto op canvas bestellen

Kortom; jij hebt helemaal de vrije hand in het maken van jouw ontwerp voor een foto op canvas. Mocht je nog vragen hebben over een foto op canvasof één van onze andere producten dan vernemen we deze graag. Je kunt altijd contact met ons opnemen. Natuurlijk zitten we ook voor je klaar wanneer je behoefte hebt aan advies.

Jouw mooiste foto(s) op canvas laat je drukken door Monsterprint!

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen