Product samenstellen

x
Metalen ophangplaatjeAfstandhouders RVS

De levertijd van dit product. Indien een snellere levering beschikbaar is zal dit hier zichtbaar zijn. De datum van levering zal weergegeven worden na het selecteren van een verzendmethode onderaan deze calculator. De levertijd schuift iedere werkdag om 16.00 uur een dag op.


Totaal (incl. BTW) :€ 33,45
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 33,45

Foto op dibond

Heb je een mooie foto die je op een eigentijds materiaal wilt laten afdrukken? Bestel dan nu meteen jouw foto op dibond  (ofwel wit aluminium). Met een Foto op dibond maak jij jouw interieur net even wat persoonlijker. Doordat we topkwaliteit dibond gebruiken ben je altijd verzekerd van een mooi resultaat. Kun je niet wachten tot die ene mooie foto van jou aan de muur hangt te shinen? Ga dan snel aan de slag in onze editor of upload direct een drukklaar bestand. 

Haarscherpe afdruk op dibond

Het aluminium waarop jouw foto wordt afgedrukt wordt dibond genoemd. Dit is een ijzersterk materiaal die uit 3 stevige lagen bestaat. De boven- en onderlaag is van aluminium, terwijl de binnenste laag bestaat uit hard (zwart) kunststof. Ben je op zoek naar geborsteld aluminium? Ook dit materiaal vind je terug in ons assortiment. Of je nou kiest voor wit of geborsteld aluminium; jouw foto opaluminium wordt in beide gevallen rechtstreeks op de plaat geprint. Dit zorgt voor een ongekend strak resultaat waar jij ongetwijfeld van onder de indruk zult zijn! 

Dibond plaat ophangen 

Natuurlijk kun jij je foto op dibond tegen de muur aan zetten, maar wist je dat we ook hele handige oplossingen bieden voor het ophangen van jouw plaat? Keuze heb je uit de volgende opties: 

  • ophangplaatje
  • afstandhouders ☞ boorgaten in de plaat vereist

Het ophangsysteem en het ophangplaatje bevestig je aan de achterkant van de plaat. Kies je voor afstandhouders? Dan wordt jouw foto op dibond voorzien van vier boorgaten. Afstandhouders zorgen ervoor dat er - het woord zegt het al - afstand tussen de plaat en de muur wordt gecreëerd waardoor het lijkt of jouw foto op aluminium 'zweeft'.

Jouw Foto op dibond bestellen bij MonsterPrint 

Bestel nu jouw mooiste foto(s) op dibond bij Monsterprint. Je profiteert dan van een snelle levering en topkwaliteit drukwerk voor een zeer scherpe prijs. Heb je vragen over jouw Foto op dibond of ben je op zoek naar advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Hier zitten we klaar om jou verder te helpen. 

Jouw mooiste foto haarscherp op dibond geprint? Bestel deze vandaag nog bij Monsterprint.nl! 

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen

Je bent professioneel ontwerper en maakt gebruik van Illustrator of Indesign? Je wilt geen gebruik maken van onze online editor maar je wilt een drukklaar PDF bestand aanleveren? Dat kan! We raden je hierbij wel aan onze aanleverspecificaties goed door te lezen. Op deze manier weet je zeker dat jouw drukbestand voldoet aan de eisen om het goed te kunnen printen. Om jou meteen door te kunnen verwijzen naar de juiste aanleverspecificaties, hebben we een onderverdeling gemaakt van de verschillende producten: 

  • Plaatmaterialen | Stoffen | Doeken | Magneten | Stickers (outdoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.

  • Drukwerk op papier | Fotoplakboeken | Stickers (indoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.