Product samenstellen

Al we de foto op hout voorzien van een whitewash, dan wordt vooraf een lichte, witte laag verf aangebracht. Oneffenheden zijn minder goed zichtbaar zijn en de print krijgt hiermee extra kleurkracht. Zonder whitewash blijven de houteigenschappen, nerven en noesten goed zichtbaar.

Nee, geen whitewash
Tanghanger (zelf monteren)

De levertijd van dit product. Indien een snellere levering beschikbaar is zal dit hier zichtbaar zijn. De datum van levering zal weergegeven worden na het selecteren van een verzendmethode onderaan deze calculator. De levertijd schuift iedere werkdag om 16.00 uur een dag op.


Totaal (incl. BTW) :€ 24,38
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 24,38

Foto op hout 

Hou je van wanddecoratie met een natuurlijke uitstraling? Dan is een foto op hout zeker iets voor jou! Met een Foto op hout haal je een stukje natuur in huis. Dit robuuste en rustieke materiaal brengt iedere ruimte, maar vooral ook jouw foto tot leven. Kies je mooiste foto(s) uit en laat deze drukken door Monsterprint op Vurenhout.

Tip: een foto op hout is ook een zeer populair fotocadeau!

Foto afdrukken op hout 

Omdat we veel waarde hechten aan natuur en milieu gebruikt Monsterprint alleen duurzaam vurenhout. Vurenhout is een geliefde houtsoort omdat het een hele duidelijke houtstructuur heeft. Door deze duidelijk aanwezige structuur zorgt dit ervoor dat jouw foto nog meer gaat spreken. Voordat jouw foto op hout wordt gedrukt, is het vurenhout al geschaafd en geschuurd. Dit is een voorwaarde om het goed te kunnen printen, maar bovenal ook veilig voor jou. Zo kun jij je niet bezeren. 

Fotocollage maken

Het is lastig kiezen wanneer je meerdere mooie foto's hebt die je graag op een bijzonder materiaal als deze afgedrukt zou willen hebben. Bij Monsterprint hoef je niet te kiezen. Je kunt namelijk ook heel eenvoudig in onze online editor een college maken van meerdere foto's. En wil je hier een tekst bijzetten? Geen enkel probleem! Jij stelt jouw foto op hout helemaal zelf samen. 

Varianten

Tijdens het samenstellen van jouw foto op hout kun je kiezen voor een afwerking met of zonder Whitewash finishing. Wanneer je kiest voor een een whitewash finishing komen de contrasten en kleuren in jouw foto beter tot zijn recht. Onder de foto wordt dan een witte laag aangebracht, wat er voor zorgt dat jouw foto volledig dekkend is op het materiaal. Daarnaast verminderd het ook de zichtbaarheid van o.a. de noesten en nerven. Wanneer je kiest voor het printen van een foto op houtzonder whitewash is het effect van de houten ondergrond groter. Je ziet dan echt het structuur van de materiaal door de foto heen. Ideaal voor wanneer je de meest natuurlijke uitstraling wilt bereiken. Of je nou kiest voor een afdruk op hout met of zonder whitewash; in beide gevallen is een foto op hout UV-bestendig. Dit betekent dat je deze zowel binnen als buiten kunt hangen. Ja, je leest het goed; een foto op hout is ook (beperkt) geschikt voor buiten. Je kunt kiezen uit 9 verschillende formaten. De planken zijn 10 cm breed. De dikte van de plaat zelf is 2 cm. Je bepaalt tot slot zelf of je de planken horizontaal of verticaal wilt. 

Foto op hout verticale planken Foto op hout horizontale planken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto op hout bestellen 

Jouw foto op houtbestel je bij Monsterprint. Bij Monsterprint ben je verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs. Leveren doen wij snel. Zo kun je dus meteen jouw foto op hout een mooi plekje in jouw interieur geven. Heb je nog vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Foto op hout bestellen? Doe dit vandaag nog tegen de scherpste prijs-kwaliteitsverhouding bij Monsterprint! 

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen

Je bent professioneel ontwerper en maakt gebruik van Illustrator of Indesign? Je wilt geen gebruik maken van onze online editor maar je wilt een drukklaar PDF bestand aanleveren? Dat kan! We raden je hierbij wel aan onze aanleverspecificaties goed door te lezen. Op deze manier weet je zeker dat jouw drukbestand voldoet aan de eisen om het goed te kunnen printen. Om jou meteen door te kunnen verwijzen naar de juiste aanleverspecificaties, hebben we een onderverdeling gemaakt van de verschillende producten: 

  • Plaatmaterialen | Stoffen | Doeken | Magneten | Stickers (outdoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.

  • Drukwerk op papier | Fotoplakboeken | Stickers (indoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.