Product samenstellen

Al we de foto op hout voorzien van een whitewash, dan wordt vooraf een lichte, witte laag verf aangebracht. Oneffenheden zijn minder goed zichtbaar zijn en de print krijgt hiermee extra kleurkracht. Zonder whitewash blijven de houteigenschappen, nerven en noesten goed zichtbaar.

De levertijd van dit product. Indien een snellere levering beschikbaar is zal dit hier zichtbaar zijn. De datum van levering zal weergegeven worden na het selecteren van een verzendmethode onderaan deze calculator. De levertijd schuift iedere werkdag om 16.00 uur een dag op.


Totaal (incl. BTW) :€ 24,64
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 24,64

Foto op houtblok 

Natuurlijk wil je de ene lievelingsfoto een mooi plekje geven binnen je interieur. We kennen allemaal wel een foto op hout, maar wist je dat je ook een foto op een houtblok kunt laten drukken? Laat jouw foto op dit unieke materiaal drukken zodat deze nog mooier tot zijn recht komt en een echte eye-catcher zal zijn in iedere ruimte. In de online editor van Monsterprint kun je direct aan de slag met jouw foto. De mogelijkheden in de editor zijn ongekend en geven je de gelegenheid oneindig veel beeld en tekst toe te voegen aan jouw ontwerp. Ga direct aan de slag en ontdek de mogelijkheden. 

Foto op houtblok drukken 

Wat een foto op houtblok bijzonder en uniek maakt is dat je deze gewoon neer kunt zetten daar waar je maar wilt. Een foto op houtblok hoeft namelijk niet aan de wand te worden bevestigd. Hierdoor kun jij jouw houtblok telkens een nieuw plekje geven in jouw interieur mocht je dit leuk vinden, zonder opnieuw gaten in de muur te moeten boren. Heb je meerdere mooie foto's en vind je het lastig een keuze hieruit te moeten maken? Dat snappen wij maar al te goed. Natuurlijk kun je ook een collage maken van alle mooie foto's bij elkaar! 

Foto op houtblok van Berkenplex 

Met een foto op houtblok geen je een foto nóg meer karakter. Een foto op houtblok wordt gemaakt van fijn afgewerkt berkenplex. Deze heeft een glad oppervlak en geen noesten. Hierdoor komt jouw afdruk (ondanks de natuurlijke eigenschappen) strak op het materiaal te liggen. De zijkanten van jouw foto op houtblok zijn mooi egaal en glad afgewerkt en laat zien dat jouw fotoblok uit meerdere laagjes hout is opgebouwd. Dit geeft een heel mooi speels en natuurlijk effect. Jouw foto op houtblok is 4 centimeter dik waardoor je deze gerust ergens neer kunt zetten zonder dat deze omvalt. Je kunt jouw foto op houtblok laten afwerken met of zonder whitewash finish. Wanneer je jouw foto laat afwerken met whitewash knallen de kleuren in jouw print nog meer van het materiaal af. Wanneer je jouw foto op houtblok laat afwerken zonder finish, dan zullen de natuurlijke eigenschappen van het materiaal deels door de print schemeren. 

Foto op houtblok bestellen 

Kun je niet wachten tot jij jouw foto op houtblok in huis hebt? Ontwerp en bestel deze dan direct. Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen gaan we vrijwel meteen voor je aan de slag. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten voor jij jouw bestelling in huis hebt. Heb je nog vragen over een foto op houtblok of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Hier zitten we klaar om jou verder te helpen. 

Een foto op een authentiek en stoer materiaal? Bestel jouw foto op houtblok vandaag nog bij Monsterprint! 

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen

Je bent professioneel ontwerper en maakt gebruik van Illustrator of Indesign? Je wilt geen gebruik maken van onze online editor maar je wilt een drukklaar PDF bestand aanleveren? Dat kan! We raden je hierbij wel aan onze aanleverspecificaties goed door te lezen. Op deze manier weet je zeker dat jouw drukbestand voldoet aan de eisen om het goed te kunnen printen. Om jou meteen door te kunnen verwijzen naar de juiste aanleverspecificaties, hebben we een onderverdeling gemaakt van de verschillende producten: 

  • Plaatmaterialen | Stoffen | Doeken | Magneten | Stickers (outdoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.

  • Drukwerk op papier | Fotoplakboeken | Stickers (indoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.