Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 15,44
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 15,44

Meer informatie over een foto op karton 

Wil jij jouw mooiste foto(s) op een bijzonder materiaal laten drukken? Een iets minder voor de hand liggend materiaal? Kies dan voor een foto op karton! Karton heeft een natuurlijke uitstraling en is volledig recyclebaar! Zo draag jij dus ook nog iets bij aan het milieu. Waarom een Foto op Karton bestellen bij MonsterPrint? Bij MonsterPrint kun je online heel eenvoudig jouw foto op karton ontwerpen. Je hebt ontzettend veel opties in de online ontwerptool! Ga snel aan de slag met jouw kunstwerk zodat je kunt zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn! 

Jouw mooiste foto's op karton 

Heb je een favoriete vakantiefoto, familiefoto of een andere foto met hele speciale herinneringen? Of je nou één of meerdere foto's op een kartonnen bord wilt drukken; bij MonsterPrint ben je verzekerd van topkwaliteit materiaal én drukwerk! Jouw foto(s) op karton worden gedrukt op Re-board®. Dit is een extreem licht materiaal. Daarentegen erg sterk én 100% recyclebaar. Het karton heeft een zogenoemde 'sandwichconstructie' en is zowel aan de onderkant als bovenkant voorzien van een dubbelzijdige witte toplaag. Dit betekent dat de kleuren in jouw foto's van het materiaal af knallen. De plaat is 10 mm dik en is door het lichte gewicht daarmee eenvoudig aan de muur te bevestigen met bijvoorbeeld dubbelzijdig tape (even afhankelijk van het uiteindelijke formaat). 

Foto op karton drukken

Andere materialen

Twijfel je nog of een foto op karton is wat jij zoekt? Bij MonsterPrint kun je eventueel ook kiezen uit materialen als hout, textiel of aluminium.

Foto op karton bestellen bij MonsterPrint

Heb jij een ontwerp gemaakt en is deze helemaal naar wens? Dan kun je deze meteen met enkele klikken op de knop bestellen. Het leveren van jouw bestelling doen we al binnen vijf werkdagen. Zo hoef jij dus nooit lang op jouw bestelling te wachten. Over de kwaliteit hoef jij je niet druk te maken. Wij gebruiken namelijk alleen de beste machines en materialen. Heb je vragen over het laten drukken van een foto op karton of één van de andere producten uit het assortiment van MonsterPrint? Neem dan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur contact op met onze klantenservice. Hier helpen we jou graag verder. Onze bereiken kan telefonisch, via e-mail, de handige chatfunctie (linksonderin) óf via WhatsApp. Aan jouw de keuze! 

Foto drukken op karton? Die bestel je natuurlijk bij MonsterPrint!

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen