Product samenstellen

De levertijd van dit product. Indien een snellere levering beschikbaar is zal dit hier zichtbaar zijn. De datum van levering zal weergegeven worden na het selecteren van een verzendmethode onderaan deze calculator. De levertijd schuift iedere werkdag om 16.00 uur een dag op.


Totaal (incl. BTW) :€ 11,19
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 11,19

Foto op karton 

Wil jij jouw mooiste foto(s) op een bijzonder materiaal laten drukken? Een iets minder voor de hand liggend materiaal? Kies dan voor een foto op karton! Karton heeft een natuurlijke uitstraling en is volledig recyclebaar! Zo draag jij dus ook nog iets bij aan het milieu. Waarom een Foto op Karton bestellen bij MonsterPrint? Bij MonsterPrint kun je online heel eenvoudig jouw foto op karton ontwerpen. Je hebt ontzettend veel opties in de online ontwerptool! Ga snel aan de slag met jouw kunstwerk zodat je kunt zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn! 

Jouw mooiste foto's op karton 

Heb je een favoriete vakantiefoto, familiefoto of een andere foto met hele speciale herinneringen? Of je nou één of meerdere foto's op een kartonnen bord wilt drukken; bij MonsterPrint ben je verzekerd van topkwaliteit materiaal én drukwerk! Jouw foto(s) op karton worden gedrukt op Re-board®. Dit is een extreem licht materiaal. Daarentegen erg sterk én 100% recyclebaar. Het karton heeft een zogenoemde 'sandwichconstructie' en is zowel aan de onderkant als bovenkant voorzien van een dubbelzijdige witte toplaag. Dit betekent dat de kleuren in jouw foto's van het materiaal af knallen. De plaat is 10 mm dik en is door het lichte gewicht daarmee eenvoudig aan de muur te bevestigen met bijvoorbeeld dubbelzijdig tape (even afhankelijk van het uiteindelijke formaat). 

Foto op karton drukken

Andere materialen

Twijfel je nog of een foto op karton is wat jij zoekt? Bij MonsterPrint kun je eventueel ook kiezen uit materialen als hout, textiel of aluminium.

Foto op karton bestellen bij MonsterPrint

Heb jij een ontwerp gemaakt en is deze helemaal naar wens? Dan kun je deze meteen met enkele klikken op de knop bestellen. Het leveren van jouw bestelling doen we al binnen vijf werkdagen. Zo hoef jij dus nooit lang op jouw bestelling te wachten. Over de kwaliteit hoef jij je niet druk te maken. Wij gebruiken namelijk alleen de beste machines en materialen. Heb je vragen over het laten drukken van een foto op karton of één van de andere producten uit het assortiment van MonsterPrint? Neem dan op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 contact op met onze klantenservice. Hier helpen we jou graag verder. Onze bereiken kan telefonisch, via e-mail, de handige chatfunctie (linksonderin) óf via WhatsApp. Aan jouw de keuze! 

Foto drukken op karton? Die bestel je natuurlijk bij MonsterPrint!

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen

Je bent professioneel ontwerper en maakt gebruik van Illustrator of Indesign? Je wilt geen gebruik maken van onze online editor maar je wilt een drukklaar PDF bestand aanleveren? Dat kan! We raden je hierbij wel aan onze aanleverspecificaties goed door te lezen. Op deze manier weet je zeker dat jouw drukbestand voldoet aan de eisen om het goed te kunnen printen. Om jou meteen door te kunnen verwijzen naar de juiste aanleverspecificaties, hebben we een onderverdeling gemaakt van de verschillende producten: 

  • Plaatmaterialen | Stoffen | Doeken | Magneten | Stickers (outdoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.

  • Drukwerk op papier | Fotoplakboeken | Stickers (indoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.