Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 46,59
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 46,59

Meer informatie over een foto op Multiplex

Foto op Multiplex, voor wanneer je een foto wilt laten afdrukken op een iets minder voor de hand liggend materiaal. Foto op multiplex is een ontzettend originele manier voor het bedrukken van jouw foto's. Het geeft jouw foto een natuurlijke, stoere en eigentijdse uitstraling. Bij MonsterPrint maak jij gewoon heel eenvoudig online jouw foto op multiplex in de handige ontwerptool. Ontdek snel wat er allemaal mogelijk is! 

Multiplex bedrukken 

In tegenstelling tot een foto op vurenhout, heeft multiplex geen planken en naden. Dit maakt het materiaal interessant voor wanneer je een 'strakke' afdruk wenst, maar wel op een natuurlijk materiaal.

foto op vurenhout

Foto op (vuren)hout

Multiplex, ook wel triplex genoemd, is gemaakt van populierenhout. Het hout heeft een milieuvriendelijk PEFC keurmerk, wat betekent dat het uit een duurzaam beheerd bos afkomstig is. Het materiaal is 9 mm dik en is opgebouwd uit verschillende houtfineerlagen, wat zorgt voor die mooie natuurlijke uitstraling. Het hout heeft een fijne structuur en kan zowel binnen als (kort) buiten worden gebruikt. Buiten is alleen tijdelijk mogelijk, omdat multiplex gevoelig is voor vocht. De bovenkant van de plaat is voorzien van een witte toplaag. 

Jouw favoriete foto's op hout gedrukt

Of je nu één favoriete foto op multiplex wilt laten drukken of een hele reeks verwerkt in een collage, jij bepaalt helemaal zelf wat jij op jouw plaat laat drukken. In de online ontwerptool, die zo is ingericht dat iedereen hiermee kan werken, kun je oneindig veel foto's en tekst toevoegen als je zelf maar wilt. Ben je begonnen, maar geen tijd om het ontwerp af te ronden? Geen zorgen. Je kunt deze gewoon opslaan, zodat je hier laten weer aan verder kunt werken wanneer het jou uitkomt. Dat is fijn toch? 

Twijfel je nog of een foto op multiplex is wat je zoekt? Je kunt bij Monsterprint ook een foto laten drukken op:

Foto op multiplex drukken bij MonsterPrint 

Een foto op multiplex bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Ervaar het zelf en ga snel vrijblijvend aan de slag met het maken van jouw ontwerp. Leveren? Dat doen we snel. Binnen 5 werkdagen heb jij jouw plaat al in huis! Heb je toch nog vragen over het drukken van een foto op multiplex of wellicht over één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij zitten op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur klaar om jou verder te helpen. Ook wanneer je behoefte hebt aan advies kun je hier ten allen tijde terecht. 

Foto op multiplex? Deze laat je natuurlijk drukken bij MonsterPrint! 

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen