Stel hier je product samen

Ø30cmØ40cmØ50cmØ75cmØ100cm
Muurcirkel houder - 15x6cmOphangplaatje 7x7cm
Totaal (incl. BTW) : € 26,89
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 26,89

Meer informatie over een foto op muurcirkel

Kan jouw muur wel wat extra's gebruiken? Overweeg dan eens om een foto op muurcirkel te laten drukken! De muurcirkels van MonsterPrint ontwerp je helemaal zelf in de eenvoudige online ontwerptool. Hierdoor zijn ze helemaal af te stemmen op jouw interieur en smaak! Bekijk hieronder snel wat we voor jou kunnen betekenen. 

Wandcirkel met eigen foto

Een favoriete foto, kleurrijke print of misschien wel een zin die jou elke dag opnieuw inspireert? Een foto op muurcirkel drukken, ook wel wandcirkels genoemd, doe je met hetgeen jij leuk vindt! Kies een gewenste diameter en ga direct aan de slag. Wil je meerdere cirkels combineren? Kies dan voor verschillende diameters. Zo maak je er echt een speels geheel van. Ga snel aan de slag in de ontwerptool! En heb je even geen zin of tijd meer om jouw ontwerp af te ronden? Dan sla je jouw ontwerp op en ga je gewoon een volgende keer, wanneer het jou uitkomt, weer verder waar je de vorige keer gebleven was. Handig toch?

Foto op behangcirkel

Twijfel je nog of een foto op muurcirkel is waar jij naar op zoek bent? Je kunt bij MonsterPrint ook behangcirkels laten drukken! Deze worden gemaakt van zelfklevend textiel en plak je zo op de wand. Ook deze behangcirkels zijn herpositioneerbaar. Naast muur- en behangcirkels tref je in het assortiment van MonsterPrint nog veel meer unieke producten/materialen aan. 

Kunstprent op muurcirkel

Tip: wist je dat je op de site van het Rijksmuseum hele gave (gratis!) afbeeldingen van oude meesters kun downloaden voor het drukken op muurcirkels? Onder andere 'Het Melkmeisje' van Vermeer, 'De bedreigde zwaan' van Jan Asselijn, 'Het meisje met de Parel' van Vermeer en 'De nachtwacht' van Rembrandt. 

Materiaal foto op muurcirkel

Een foto op muurcirkel van MonsterPrint wordt gemaakt van Dibond. Door een kern van zwart kunststof in combinatie met aluminium is dit een zeer stevig materiaal. Ondanks de stevige kwaliteiten is het materiaal lichtgewicht en kun je de cirkels eenvoudig met dubbelzijdig tape aan de wand bevestigen of bestel een ophangplaatje mee. Wist je dat je foto op muurcirkels niet persé op hoeft te hangen? Je kunt een muurcirkel ook neerzetten. Hiervoor bestel je een muurcirkel houder mee. 

Foto op muurcirkel voor buiten

Dibond is een weerbestendig materiaal. Dit betekent dat je de muurcirkels dus ook buiten kunt ophangen onder de overkapping, aan de buitenmuur of aan de schutting! 

Foto op muurcirkel bestellen bij MonsterPrint

Laat jouw foto op muurcirkel drukken bij MonsterPrint wanneer je verzekerd wilt zijn van topkwaliteit. Leveren doen we daarnaast supersnel. Zo hoef jij nooit lang te wachten voordat jij jouw muurcirkels een mooi plekje in jouw interieur kunt geven. Heb je vragen over muurcirkels bedrukken of wellicht één van de andere producten uit het assortiment van MonsterPrint? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons op werkdagen tijdens kantooruren bellen, mailen, een chatbericht of een WhatsApp-bericht sturen. Wij helpen je graag verder! 

Foto op muurcirkel? Ontwerp en bestel deze vandaag nog eenvoudig en snel bij MonsterPrint! 

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen