Product samenstellen

Afmetingen

Kies hier je formaat. Staat het gewenste formaat er niet tussen?
Kies dan voor "Eigen formaat". Je kan dan je eigen gewensen
maten invoeren.

x

3mm is de standaard dikte voor plexiglas. Hoe dikker het plexiglas hoe meer diepte effect je afbeelding krijgt. We drukken de foto altijd op de achterzijde van het plexiglas met een witte deklaag zodat na ophangen de achterliggende ondergrond niet meer zichtbaar is.

Metalen ophangplaatjeAfstandhouders RVSAfstandhouders RVS (zijgrip)
Totaal (incl. BTW) :€ 34,20

Foto op plexiglas

Een echte eye-catcher aan jouw muur? Laat dan jouw mooiste foto op plexiglasdrukken. Het materiaal heeft een mooie glans wat iedere foto ten goede komt. Scrol snel door jouw fotobibliotheek om jouw mooiste foto(s) te selecteren en leef je uit in onze online editor waarin jij jouw kunstwerk volledig zelf samenstelt! 

Foto op plexiglas drukken

Jouwfoto op plexiglas wordt direct op de plaat gedrukt. Standaard passen we een witte deklaag toe waardoor de contrasten in jouw foto nog meer naar voren komen. Hoewel je zou denken dat de print aan de voorzijde van de plaat wordt aangebracht, is dit niet zo. We drukken jouw print (uiteraard in spiegelbeeld) aan de achterzijde van de plaat. Waarom? Zo is jouw afdruk vele malen beter beschermd tegen bijvoorbeeld krassen. De dikte van de plaat kun je volledig zelf bepalen. Keuze heb je uit 3, 5 en 10 mm. Voor wat betreft het formaat van jouw plexiglasplaat: je hebt keuze uit een aantal gangbare formaten, maar je kunt ook volledig zelf de afmetingen bepalen van jouw foto op plexiglas, lekker flexibel! 

Foto op plexiglas ophangen 

Natuurlijk laten we jou graag de vrije hand in het ophangen van jouw foto op plexiglas, maar we maken het je wel graag gemakkelijker. We bieden namelijk meerdere mogelijkheden aan tot het ophangen van jouw foto op plexiglas. Keuze heb je bij Monsterprint uit de volgende ophangproducten: 

  • ophangplaatje 
  • RVS afstandhouders 

Een ophangplaatje en een ophangsysteem bevestig je achter de plaat. Doordat er een witte dekkende laag onder jouw print wordt gelegd, zie je deze niet door de print heen. Wanneer je jouw plaat met afstandhouders wilt gaan bevestigen moeten we vier gaten van 10 mm in jouw foto gaan boren. Houd daarom 30 mm van de bovenzijde en zijkant vrij van belangrijke tekst/elementen. Hiermee voorkom je dat hier doorheen wordt geboord. Door middel van de afstandhouders creëer je ruimte tussen jouw foto op plexiglas en de muur, wat en heel gaaf effect geeft. 

 

Montage met RVS afstandhouders

In alle hoeken van je plexiglas plaat maken we gaten. Je schroeft de afstandhouders in de muur met de bijgeleverde schroeven en pluggen. De plexiglas plaat zet je daarna vast met de sierdoppen. Afstand tussen de muur en de plaat is 15mm.

 

Montage met RVS afstandhouders (zijgrip)

Wil je geen gaten in je foto op plexiglas. Kies dan voor een ophangsysteem met zijgrip. Je hangt de foto op plexiglas dan tussen de vier geleverde zijgrips.

 

Montage met ophangplaatje

Het ophangplaatje heeft een zelfklevende zijde. Je plakt deze op de achterzijde van je plexiglas foto. Met het bijgeleverde haakje hang je het plexiglas bord eenvoudig aan de muur. Het setje wordt geleverd inclusief schroef en plug.

 

Foto op plexiglas bestellen 

Kun je niet wachten tot die ene mooie vakantiefoto bij jou aan de muur hangt? Bestel deze dan nu eenvoudig en snel op Monsterprint.nl. Ga aan de slag in onze zeer uitgebreide(!) ontwerptool waarin je eindeloze mogelijkheden hebt. Mocht je vragen hebben met betrekking tot het drukken van jouw mooiste foto(s) op plexiglas? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Jouw Foto op Plexiglas van hoogwaardige kwaliteit? Bestel deze vandaag nog bij Monsterprint!

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen