Product samenstellen


Totaal (incl. BTW) :€ 12,80
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 12,80

Foto op poster 

Wil je het liefst elke dag herinnert worden aan dat ene speciale moment? Fleur jouw interieur op met een mooie foto op poster. Met een mooie foto op poster voeg je tegelijkertijd een stukje persoonlijkheid toe aan jouw interieur. Een foto op poster is ook erg populair om te geven als fotocadeau, bijvoorbeeld wanneer er iemand jarig is of bij een andere feestelijke aan gelegenheid. 

Foto op poster maken 

Voor wanneer je denkt dat eenfoto op poster maken moeilijk en tijdrovend is, dan heb je het mis. Monsterprint wil het maken van een poster voor iedereen mogelijk maken. Daarom is de editor, waarin jij jouw foto kunt bewerken, heel erg gebruiksvriendelijk gemaakt. Dit betekent overigens niet dat de mogelijkheden maar beperkt zijn. Sterker nog; de mogelijkheden die je hebt met de editor zijn ongekend! Je kunt één foto op posterpapier laten drukken, maar je kunt er ook voor kiezen om meerdere foto's in de editor toe te voegen. Zo heb je in mum van tijd een mooie fotocollage op papier ontworpen. En wil je hier tekst bij? Geen probleem. Jij bent de ontwerper, dus jij bepaald helemaal zelf hoe het er uit komt te zien. Ben je al nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ga dan meteen aan de slag in de editor en verras jezelf. 

Foto op poster van hoogwaardige kwaliteit 

De naam posterpapier zegt het al, het is speciaal geschikt voor het bedrukken van fotoposters. Je kunt kiezen uit 200 grams Gloss fotopapier of een 200 grams Satin fotopapier. Beide varianten staan garant voor een hoogwaardige afdruk van jouw foto. Omdat de posters niet waterdicht zijn raden we jou aan deze niet voor buiten te gebruiken. Hiervoor kun je buitenposters laten drukken. 

Heb je nog twijfel over het feit of posterpapier voor jou het geschikte materiaal is? Bij Monsterprint kun je onder andere ook terecht voor een foto op hout, foto op plexiglas, en een foto op aluminium.

Foto op poster bestellen 

Heb je een foto op poster naar wens gemaakt? Dan kun je deze meteen bestellen met één klik op de knop. Zodra jij de orderbevestiging van ons hebt ontvangen gaan wij voor jou aan de slag. Hierdoor kunnen wij jouw foto op poster heel snel leveren, zodat jij nooit lang hoeft te wachten voor jij jouw fotoposter in huis hebt. Heb je vragen over dit of één van de andere producten binnen het assortiment van Monsterprint? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze klantenservice. We helpen je hier graag verder. 

Jouw mooiste foto op poster gedrukt? Ontwerp online bij Monsterprint jouw fotoposter en laat deze meteen drukken!

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen

Je bent professioneel ontwerper en maakt gebruik van Illustrator of Indesign? Je wilt geen gebruik maken van onze online editor maar je wilt een drukklaar PDF bestand aanleveren? Dat kan! We raden je hierbij wel aan onze aanleverspecificaties goed door te lezen. Op deze manier weet je zeker dat jouw drukbestand voldoet aan de eisen om het goed te kunnen printen. Om jou meteen door te kunnen verwijzen naar de juiste aanleverspecificaties, hebben we een onderverdeling gemaakt van de verschillende producten: 

  • Plaatmaterialen | Stoffen | Doeken | Magneten | Stickers (outdoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.

  • Drukwerk op papier | Fotoplakboeken | Stickers (indoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.