Stel hier je product samen

x
(Min: 1, Max: 1)
Totaal (incl. BTW) : € 13,67
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 13,67

Meer informatie over een foto op schoolplaat

Je kent ze vast wel, de schoolplaten van vroeger. Vroeger, in de klas, hadden ze een educatief doel. Tegenwoordig zie je ze steeds vaker verschijnen als aankleding in een hedendaags interieur. Een foto op schoolplaat is een ontzettende leuke toevoegen in welke ruimte dan ook.  Je voegt niet alleen een stukje persoonlijkheid toe, maar ook een stukje warmte door het mooie, zachte materiaal. 

Jouw favoriete foto op schoolplaat

Ga jij voor die ene vakantiefoto met de hele familie in Zuid-Frankrijk, die ene prachtige quote welke jou elke dag opnieuw inspireert of toch die ene print die jou zo aanspreekt? Je bepaalt helemaal zelf wat jij op jouw schoolplaat laat drukken. In de eenvoudige online editor van MonsterPrint kun je een foto (of meerdere foto's) uploaden. Ook heb je hier de mogelijkheid om teksten toe te voegen. 

Poster van kwalitatieve stof 

Een foto op schoolplaat (ook wel textielposter genoemd) maken we van stof (100% polyester). Deze stof heeft een keperbinding, die zorgt voor een stoere uitstraling. De stof is stevig, maar voelt toch soepel aan en schijnt niet door. Jouw poster wordt afgewerkt met een tunnel aan de bovenkant en een tunnel aan de onderkant. Je bepaalt zelf of de garen die worden gebruikt voor het stikken van de tunnel, wit of zwart zijn. Kenmerkend voor de schoolplaten zijn de stokken van Berkenhout. Deze wordt los meegeleverd. In één van beide stokken hebben we kleine gaatjes geboord. Deze schuif je in de bovenste tunnel. Het enige wat je nog moet doen is het touwtje van leer hier doorheen halen en je kunt jouw schoolplaat meteen een mooi plekje geven! 

detail schoolplaat

Twijfel je of een foto op schoolplaat is waar jij naar op zoek bent? Bij MonsterPrint kun je ook terecht voor het drukken van de volgende textielproducten: 

Foto op schoolplaat bestellen bij MonsterPrint 

Bestel jij jouw foto op schoolplaat bij MonsterPrint? Dan profiteer je van topkwaliteit print én materiaal. Doordat er alleen met de beste machines en materialen wordt gewerkt, kan topkwaliteit gegarandeerd worden. Leveren? Dat doen we super snel. Zo hoef jij dus nooit lang te wachten voor jij jouw kunstwerk kunt ophangen. Heb je een vraag over het bestellen van een foto op schoolplaat of wellicht één van de andere producten uit het assortiment van MonsterPrint? Laat het ons weten! Neem contact met ons op door ons te mailen, te bellen, met ons te chatten of door ons een WhatsApp bericht te sturen.

Foto op een schoolplaat? Die bestel je vandaag nog voordelig én snel bij MonsterPrint!

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen