Stel hier je product samen

x
Totaal (incl. BTW) : € 28,03
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 28,03

Meer informatie over foto op stof

Heb je een favoriet vakantiekiekje, een mooi gezinsportret of een andere afbeelding die je graag op een iets minder voor de hand liggend materiaal zou willen laten drukken? Kies dan voor het drukken van een foto op stof! Met onze ultra-moderne printers zijn we in staat haarfijn op stof te drukken. Super leuk voor aan de wand bijvoorbeeld! Natuurlijk kun je ook een foto op stof laten drukken om dit vervolgens verder te gaan verwerken in een kussen, tas of kledingstuk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bestel je een foto op stof bij MonsterPrint? Dan kun je gratis en voor niets gebruik maken van onze online ontwerptool. Ga snel aan de slag en ontdek de oneindige mogelijkheden! 

foto op katoen

Jouw mooiste foto op 100% katoen gedrukt

Natuurlijk is het lastig kiezen wanneer je meerdere favoriete foto's hebt die je graag op katoen zou willen drukken. Geen zorgen! In de online ontwerptool kun je oneindig veel foto's, afbeeldingen en teksten toevoegen als je zelf 

maar wilt. Je kunt dus jouw creativiteit helemaal tot uiting brengen. Ga gewoon eens aan de slag om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het is geheel vrijblijvend! En ben je bezig met een ontwerp maar heb je even geen tijd meer om het af te ronden? Dan sla jij jouw ontwerpje gewoon op, zodat je een volgende keer hier weer verder aan kunt werken. 

Wij printen jouw allermooiste foto(s) op 100% katoen. Kiezen kun je uit maar liefst twee varianten:

  • Standaard, mat (Pro Cotton Percal) - extra fijn geweven mat katoen van 128 gr/m2

Pro Cotton is wasbaar op 40 graden, maar kan niet in de droger. Strijken mag warm. Wanneer het materiaal langdurig aan zonlicht wordt blootgesteld, kan dit verkleuren. Advies voor eigen afwerking: lockrand of omzomen (materiaal rafelt).

  • Luxe, zijdeglans (Pro Cotton Satin) - een gladde stof met een zijdeglans (fijn) van 120 gr/m2

Pro Cotton Satin is op 40 graden wasbaar. Kan niet in de droger. Warm strijken. Wil je het materiaal zelf gaan verwerken? Gebruik dan een lockrand of zoom het materiaal om. Katoen rafelt namelijk. Wanneer het materiaal voor langere tijd wordt blootgesteld aan zonlicht kan dit verkleuren. 

Welke katoenvariant je ook kiest, katoen wordt op het juiste formaat gesneden geleverd. Niet gezoomd o.i.d.

Foto op stof printen bij MonsterPrint

Is jouw ontwerp helemaal naar wens? Dan kun je deze direct bestellen. Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen gaan we meteen voor je aan de slag. Leveren doen we al in 5 werkdagen. Zo hoef jij dus nooit lang te wachten voor jij jouw bestelling in huis hebt. Heb je vragen over het bestellen van een foto op stof? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren te bereiken via telefoon, chat, email en WhatsApp. 

Jouw mooiste herinnering op stof? Laat deze drukken door MonsterPrint! Kwaliteit gegarandeerd!

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen