Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 14,95
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 14,95

Meer informatie over foto op tegeltje

Op zoek naar een origineel cadeau voor iemand die binnenkort jarig is? Of wat dacht je van een origineel huwelijkscadeau of geboortecadeau? Een foto op tegeltje is ontzettend leuk om te geven, maar nog veel leuker om te krijgen! In de handige online ontwerptool kun je heel eenvoudig zelf een foto op tegeltje ontwerpen. Je kunt oneindig veel beeld en tekst toevoegen. Dit bepaal je helemaal zelf. Ga snel aan de slag met jouw meesterwerk en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Dit is meer dan je denkt.  

Foto op tegeltje cadeau doen

We kennen allemaal wel een foto op canvas, een foto op aluminium, foto op hout, etc. Al hoewel deze fotocadeaus nog steeds ontzettend leuk en populair zijn, kom je ze in menig huiskamer wel tegen. Met een foto op tegeltje, ofwel een afdruk op keramiek, geef je iets unieks, iets origineels. Een persoonlijk cadeau wat ongetwijfeld in de smaak gaat vallen. Heb je een grotere foto? Je kunt ook meerdere tegeltjes laten drukken en deze naast elkaar op de muur bevestigen. Hoe leuk is dat? De tegeltjes hebben een afmeting van 15 x15 cm en zijn op de voorzijde volledig in full colour te bedrukken! 

Tegeltje bedrukken met quote

Natuurlijk kun je ook een leuke spreuk op een tegeltje laten drukken, een kekke print, of een bedrijfslogo bijvoorbeeld. Wat we aan willen geven is dat je bij MonsterPrint niet vast zit aan een standaard ontwerp waarin je een foto kunt plakken, bij MonsterPrint maak jij jouw tegeltje helemaal zelf. Je hebt dus alle vrijheid! Experimenteer vrijblijvend in de ontwerptool. Heb je even niet zo veel tijd? Jij kunt jouw ontwerp gewoon opslaan en de volgende keer verder gaan. 

Foto op tegeltje laten drukken 

Wanneer jij jouw foto op tegeltje bestelt bij MonsterPrint, ben je altijd verzekerd van topkwaliteit. Waarom kunnen we dat zeggen? Omdat we alleen met de beste machines jouw tegeltje bedrukken. Leveren doen we snel. Zodra wij jouw bestelling binnen hebben gaan we hier meteen mee aan de slag. Dit houdt in dat jij jouw foto op tegeltje al binnen enkele dagen in huis hebt! Zo hoef jij dus nooit lang op jouw bestelling te wachten. Heb je vragen over het drukken van een foto op een tegeltje of het ontwerpen hiervan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Je kunt ons bellen, chatten (met direct antwoord), Appen en mailen! 

Foto op een tegeltje drukken? Dat doe je makkelijk