Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 62,88
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 62,88

Meer informatie over foto op wandkleed 

Wil jij een foto op originele wijze laten afdrukken? Kies dan voor het drukken van een foto op wandkleed. Dit geeft meteen een stoere twist aan jouw foto én interieur. Het ontwerpen van jouw foto op wandkleed doe je gewoon heel eenvoudig in de online ontwerptool van MonsterPrint. Of je nu één foto op een wandkleed wilt laten drukken of hiervan een mooie collega laten maken, jij bepaalt helemaal zelf wat jij op jouw wandkleed wilt laten drukken. Of wat dacht je van één van jouw favoriete quotes of songteksten. Ga snel aan de slag en maak jouw eigen kunstwerk! 

Foto op wandkleed drukken

Jouw foto op wandkleed wordt afgewerkt met een tunnel aan de bovenzijde. Hier past de roede (die standaard wordt meegeleverd) precies in. Nadat je de roede in het doek hebt geplaatst, kun je meegeleverde afdekdoppen op de zijkanten van de roede plaatsen. De roede is in totaal 30 cm langer dan de breedte van het doek, 15 cm aan iedere zijde. Hiermee houd je voldoende ruimte voor het bevestigen van de muurhaken. 

Belangrijk: de afmetingen die je dus selecteert (eerste stap) zijn de afmetingen van het doek. 

Materiaal

Jouw foto wordt gedrukt op 100% katoen. Dit katoen wordt geproduceerd volgens de Better Cotton Initiative (BCI). Dit is een samenwerking tussen verschillende ontwikkelingsorganisaties, milieuorganisaties en het bedrijfsleven. Het gezamenlijke motto is het verduurzamen van de katoenteelt, wat de kwaliteit ten goede komt.

Jouw foto drukken op katoen doen we in hoge kwaliteit. Hierdoor weet jij zeker dat jouw foto haarscherp op het materiaal komt. De kleuren spatten er vanaf. Alle eigenschappen van het materiaal op een rijtje gezet:

  • Materiaal: Mezo 
  • Gewicht: 420 gr./m2
  • Textuur: Grove structuur
  • Afwerking: schoonsnijden
  • Wasvoorschriften: je kunt Mezo wassen en strijken 

Andere textielproducten

Ben je op zoek naar een kleiner formaat wandkleed, dan kun je ook een foto op textielposter bestellen. Deze wordt zowel met een tunnel aan de bovenkant als aan de onderkant afgewerkt. In plaats van een roede worden er twee houten latten geplaatst in de tunnels. Dit geeft een iets meer natuurlijke uitstraling aan het geheel. Daarnaast kun je ook een foto op katoen laten drukken. Deze kun je bijvoorbeeld heel leuk met punaises in de muur bevestigen. 

foto op textielposterfoto op stof

Foto op wandkleed bestellen 

Heb je vragen over het bestellen van een foto op wandkleed? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons dagelijks bereiken van 09:00 tot 17:00 uur door ons een mailtje te sturen, met ons te chatten (direct antwoord), ons een Whatsappje te sturen of door ons te bellen. We helpen je graag verder. 

Foto op wandkleed laten drukken? Dat doe je natuurlijk bij MonsterPrint!

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen