Product samenstellen

De levertijd van dit product. Indien een snellere levering beschikbaar is zal dit hier zichtbaar zijn. De datum van levering zal weergegeven worden na het selecteren van een verzendmethode onderaan deze calculator. De levertijd schuift iedere werkdag om 16.00 uur een dag op.


Totaal (incl. BTW) :€ 39,95
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 39,95

Fotoplakboek 

Omdat mooie momenten en herinneringen voor altijd bewaard moeten blijven. Geef jouw foto's een mooi plekje in een fotoplakboekvan Monsterprint. Selecteer dus je allermooiste foto's, gebruik je fantasie en stel een prachtig fotoalbum samen. Waarom jouw fotoplakboek bij Monsterprint bestellen? Bij Monsterprint kun je de omslag van het fotoboek volledig naar eigen hand personaliseren. Door de zeer uitgebreide editor kun je zoveel beeld en tekst toevoegen als je zelf maar wilt. Ontdek snel welke mogelijkheden je hebt en ga meteen aan de slag met jouw creatie! 

Fotoplakboek maken

Of het nou een verzameling is van foto's van die ene toffe zomervakantie, skivakantie, jullie huwelijk of de geboorte van jullie kindje; een fotoplakboek is leuk voor jong en oud. Een fotoplakboek laten maken is ontzettend leuk voor jezelf, maar ook een erg leuk en geliefd cadeau om te geven aan een vriend, familielid, kennis of collega. Door de foto's in het fotoplakboek te plakken beleef je die mooie momenten opnieuw. Het geeft je daarnaast de mogelijkheid om zelf (later) tekst bij de foto's te schrijven of leuke stickers bij te plakken, wat het nog persoonlijker maakt. 

Kaft van linnen of kunstleder

De Monsterprint fotoplakboeken bestaan uit 56 witte pagina's van een mooie stevige papierkwaliteit. Kortom; genoeg ruimte voor al jouw mooie herinneringen. Deze 56 pagina's worden gescheiden door middel van pergamijn vellen. 

Het formaat van de pagina's is ca. 25 x 25 cm. De voor- en achterkant kun jij helemaal zelf naar wens ontwerpen. De omslag kun je laten uitvoeren in linnen of kunstleder. Dit bepaal je helemaal zelf. De omslag wordt volledig in full colour bedrukt en afgewerkt met een mooie, witte zoom. Op de achterkant (midden - onderkant) tref je op ieder fotoplakboek een minimalistisch Monsterprint logo aan. 

Andere fotoproducten

Weet je niet helemaal zeker of een fotoplakboek de manier voor jou is om mooie herinneringen af te laten drukken? Bij Monsterprint kun je ook terecht voor: 

Fotoplakboek bestellen 

Jouw fotoplakboek bestellen is binnen mum van tijd gedaan. Met slechts een aantal klikken op de knop vanuit de luie stoel heb jij jouw eigen fotoplakboek samengesteld. Mocht je vragen hebben over het bestellen van een album of één van de andere producten uit het assortiment van Monsterprint? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Hier helpen wij jou graag verder. 

Verras iemand of jezelf met een tof Monsterprint fotoplakboek! Valt gegarandeerd in de smaak. 

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen

Je bent professioneel ontwerper en maakt gebruik van Illustrator of Indesign? Je wilt geen gebruik maken van onze online editor maar je wilt een drukklaar PDF bestand aanleveren? Dat kan! We raden je hierbij wel aan onze aanleverspecificaties goed door te lezen. Op deze manier weet je zeker dat jouw drukbestand voldoet aan de eisen om het goed te kunnen printen. Om jou meteen door te kunnen verwijzen naar de juiste aanleverspecificaties, hebben we een onderverdeling gemaakt van de verschillende producten: 

  • Plaatmaterialen | Stoffen | Doeken | Magneten | Stickers (outdoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.

  • Drukwerk op papier | Fotoplakboeken | Stickers (indoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.