Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 44,10
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 44,10

Meer informatie over een fotoplakboek bedrukken

Omdat mooie momenten en herinneringen voor altijd bewaard moeten blijven. Geef jouw foto's een mooi plekje in een fotoplakboek van Monsterprint. Selecteer dus je allermooiste foto's, gebruik je fantasie en stel een prachtig fotoalbum samen. Waarom jouw fotoplakboek bij Monsterprint bestellen? Bij Monsterprint kun je de omslag van het fotoboek volledig naar eigen hand personaliseren. Door de zeer uitgebreide editor kun je zoveel beeld en tekst toevoegen als je zelf maar wilt. Ontdek snel welke mogelijkheden je hebt en ga meteen aan de slag met jouw creatie! 

Cadeautip: fotoplakboek bedrukken

Of het nou een verzameling is van foto's van die ene toffe zomervakantie, skivakantie, jullie huwelijk of de geboorte van jullie kindje; een fotoplakboek is leuk voor jong en oud. Een fotoplakboek laten maken is ontzettend leuk voor jezelf, maar ook een erg leuk en geliefd cadeau om te geven aan een vriend, familielid, kennis of collega. Door de foto's in het fotoplakboek te plakken beleef je die mooie momenten opnieuw. Het geeft je daarnaast de mogelijkheid om zelf (later) tekst bij de foto's te schrijven of leuke stickers bij te plakken, wat het nog persoonlijker maakt. 

Stickervel laten drukken

Tip: personaliseer een vel met ronde stickers met leuke quotes!

Kaft van linnen of kunstleder

De Monsterprint fotoplakboeken bestaan uit 28 witte vellen van een mooie stevige papierkwaliteit. Kortom; genoeg ruimte voor al jouw mooie herinneringen. Deze vellen worden gescheiden door pergamijn vellen. 

Het formaat van de pagina's is ca. 25 x 25 cm. De voor- en achterkant van het fotoplakboek kun jij helemaal zelf naar wens ontwerpen. De omslag kun je laten uitvoeren in linnen of kunstleder. Dit bepaal je helemaal zelf. De omslag wordt volledig in full colour bedrukt en afgewerkt met een mooie, witte zoom. Op de achterkant (midden - onderkant) tref je op ieder fotoplakboek een minimalistisch Monsterprint logo aan. 

Andere fotoproducten

Weet je niet helemaal zeker of een fotoplakboek de manier voor jou is om mooie herinneringen af te laten drukken? Bij Monsterprint kun je ook terecht voor: 

Fotoplakboek bedrukken bij MonsterPrint

Jouw fotoplakboek bestellen is binnen mum van tijd gedaan. Met slechts een aantal klikken op de knop vanuit de luie stoel heb jij jouw eigen fotoplakboek samengesteld. Mocht je vragen hebben over het bestellen van een album of één van de andere producten uit het assortiment van Monsterprint? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Hier helpen wij jou graag verder. 

Fotoplakboek bedrukken? Dat doe je voordelig en snel bij MonsterPrint! 

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen