Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 27,65
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 27,65

Meer informatie over een fotopuzzel

Puzzelen met bekenden? Wat is er leuker dan puzzelen met stukjes waar jij en je eigen vrienden of familieleden opstaan? Bij ons kan het! Bij MonsterPrint kun jij jouw eigen favoriete foto uploaden, waar wij vervolgens jouw eigen gepersonaliseerde fotopuzzel van maken. Ga direct aan de slag en verras je geliefden met een persoonlijk cadeau of daag jezelf eens uit!

Fotopuzzel maken met eigen foto

Puzzelstukjes met foto

Behoorlijk wat puzzeluurtjes achter de rug of nog een hoop puzzeluurtjes in het verschiet? Wil je zelf de moeilijkheidsgraad van je puzzel bepalen? Maak je eigen puzzel zo moeilijk of gemakkelijk als je wilt! Daag jezelf of anderen uit met een unieke puzzel.

Bepaal zelf het aantal puzzelstukjes

Puzzel met jouw kinderen of misschien wil je wel puzzelen met jouw vriend of vriendin? Natuurlijk moet iedereen aan de slag kunnen met de puzzel, dus bepaal jij helemaal zelf uit hoeveel puzzel stukjes de fotopuzzel bestaat. De puzzels zijn verkrijgbaar in:

  • 24 stukjes
  • 48 stukjes
  • 204 stukjes

De puzzels worden gemaakt van hoogwaardig 3mm dik forex. Een geschuimd wit pvc materiaal met een witte toplaag. Alleen de bovenzijde van de puzzel wordt bedrukt in kleur met onze hoogwaardige printer. Deze zorgt ervoor dat jouw foto haarscherp op het materiaal wordt geprint. De achterkant van de puzzelstukjes is wit. 

Op zoek naar een origineel fotocadeau maar twijfel je of een fotopuzzel is wat jij zoekt? Bij MonsterPrint kun je ook terecht voor de volgende fotocadeaus: 

Puzzel met foto bestellen bij MonsterPrint

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan met jouw puzzel? Bestel dan vandaag nog jouw fotopuzzel bij MonsterPrint. Wij leveren jouw puzzel supersnel binnen 2 werkdagen én gratis af bij jou of degene aan wie je het cadeau wilt doen. Heb je vragen over het maken van een fotopuzzel of één van de andere producten uit het assortiment van MonsterPrint? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Hier helpen je op werkdagen tijdens kantooruren graag verder. Bereiken doe je ons door met ons te chatten (met direct antwoord), ons te bellen, een mailtje te sturen of door met ons te Whatsappen. P.s. bij iedere bestelling spaar je punten. Deze spaarpunten kun je bij een volgende bestelling direct inzetten voor een leuke korting. Dat is mooi meegenomen toch? 

Puzzelen nog leuker maken? Bestel dan vandaag nog jouw eigen fotopuzzel!

Product reviews

01-02-2021 13:53
Mooi

Leuk cadeautje ga ik zeker vaker bestellen, nu nog een mooi doosje erbij maken!

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen