Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 33,01
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 33,01

Meer informatie over een geboorte raambord maken 

De geboorte van een klein wonder is heel speciaal en wil je natuurlijk op een mooie manier wereldkundig maken. Voor een originele aankondiging van een geboorte kies je voor een geboorte raambord maken! Bij MonsterPrint ben je hiervoor aan het juiste adres. Hier kun je heel eenvoudig online zelf een geboorte raambord maken. Bekijk hieronder snel wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Zelf een geboorte raambord maken

In de eenvoudig ingerichte ontwerptool heb je ontzettend veel mogelijkheden voor het ontwerpen van jouw geboorte raambord. Ben je begonnen met een ontwerp, maar heb je even geen tijd, zin of inspiratie meer om deze af te ronden? Dan sla je deze gewoon op en ga je een volgende keer weer verder wanneer het jou uitkomt. Het opslaan van een ontwerp is ook heel handig voor wanneer het geslacht van de baby nog een verrassing is. Je kunt in dit geval het ontwerp alvast klaarmaken in de ontwerptool en na de geboorte het ontwerp helemaal definitief maken. Handig toch? Ga snel aan de slag met jouw ontwerp en doe jezelf versteld staan!

Bord op het raam bevestigen

Een geboorte raambord ziet er niet alleen leuk uit, maar het is ook nog eens een perfecte oplossing voor wanneer je geen tuin hebt. Het bevestigen van jouw raambord is heel simpel. Met de meegeleverde zuignappen plak jij jouw bord namelijk zo op het raam. Het geboortebord zelf is gemaakt van kanaalplaat. Dit is weerbestendig en 100% recyclebaar materiaal. Daarnaast vouw je het gemakkelijk in de juiste vorm en is het bestand tegen harde wind. Twijfel je of een geboorte raambord is wat jij zoekt? Bij MonsterPrint kun je ook terecht voor het maken van een geboortebord van dibond. 

geboortebord

Geboorte raambord bestellen bij MonsterPrint

Jouw geboortebord leveren kunnen we supersnel. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan kun je met een next-day levering jouw geboortebord de volgende (werk)dag al in huis hebben. Wel zo fijn toch? Zijn er vragen of onduidelijkheden over het drukken van een geboorte raambord of wellicht een ander product uit ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Chat met ons, stuur ons een WhatsApp bericht, mail of bel ons! We zitten klaar om jou verder te helpen. Ook wanneer je behoefte hebt aan vrijblijvend advies horen we dit graag van je! 

Kondig de geboorte van jullie wonder op een originele manier aan met een door jou zelf ontworpen raambord van MonsterPrint!

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen