Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 47,08
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 47,08

Meer informatie over een geboortebord maken

Een kleine op komst? Natuurlijk wil je, zodra jullie kleine is geboren, dit aan iedereen kenbaar maken. Dit doe je met een zelf ontworpen geboortebord van MonsterPrint. Bij MonsterPrint kun je namelijk heel eenvoudig online een geboortebord maken in de handige gratis ontwerptool! Ga snel aan de slag en ontdek wat er allemaal mogelijk is in deze uitgebreide editor. Je zult versteld staan! 

Zelf jouw eigen geboortebord maken

Natuurlijk kun je kiezen uit tal van 'standaard' geboorteborden die overal online worden aangeboden, maar niets is zo leuk en persoonlijk dan het ontwerpen van jouw eigen geboortebord. Hebben jullie als aanstaande ouders bijvoorbeeld een gezamenlijke hobby? Hoe leuk is het dan om dit in het bord te verwerken? Wees creatief! In de ontwerptool kun je oneindig veel tekst en beeld toevoegen als je zelf maar wilt. Daarnaast kies je ook jouw eigen lettertype, de kleur, de lettergrootte, etc. Kortom, bij MonsterPrint heb je helemaal de vrije hand in het samenstellen van jouw bord! 

100% weerbestendig materiaal

Het door jouw ontworpen bord wordt gedrukt op Dibond. Dibond is een aluminium plaatmateriaal met een kunststof kern. Waarom dit materiaal? Het materiaal is sterk, lichtgewicht en daarmee zeer geschikt voor zowel gebruik binnen als buiten. Het materiaal is 3 mm dik en kan volledig tot de rand in kleur worden gedrukt. Let wel op: Jouw geboortebord wordt zonder bevestigingsmateriaal geleverd. Dibond is gelukkig heel eenvoudig te bewerken, waardoor je het bord zelf heel eenvoudig kunt voorzien van een boorgat of meerdere boorgaten. Wees wel voorzichtig met boren. Het zou zonde zijn wanneer je met de boor uitschiet op de plaat waardoor de bedrukking beschadigd. Is jouw project geboortebord maken geslaagd? Dan kun je deze direct bestellen. Tip: bekijk voor je gaat bestellen de drukproef. Deze kun je downloaden vanuit de ontwerptool. Zo kun je zelf nog even de final-check doen. 

Twijfel je nog of een geboortebord is waar jij naar op zoek bent? Je kunt bij MonsterPrint ook een geboorte raambord laten bedrukken! 

geboorte raambord drukken

Geboorte raambord maken (nieuw)

Geboortebord maken bij MonsterPrint 

Zodra jij jouw bestelling hebt geplaatst bij MonsterPrint gaan we meteen voor jou aan de slag. Dit betekent dat jij nooit lang hoeft te wachten voor jij jouw bord in huis hebt. Wij leveren namelijk al binnen 5 werkdagen! Heb je vragen over een geboortebord maken of één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uitstekend te bereiken via telefoon, email, chat en WhatsApp. Ook wanneer je behoefte hebt aan advies horen we dit graag van jou. 

Jouw eigen ontworpen geboorteborden maak je bij MonsterPrint!

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen