Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 33,43
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 33,43

Meer informatie over een geboortevlag maken

De geboorte van een nieuw wonder moet natuurlijk wereldkundig worden gemaakt! Doe dit met een eigen ontworpen geboortevlag! Bij MonsterPrint kun je online jouw eigen geboortevlag maken in de handige online ontwerptool. In deze ontwerptool heb je oneindig veel mogelijkheden. Daarentegen is de ontwerptool zo eenvoudig ingericht dat zelfs een kind de was kan doen. Ga snel aan de slag in de editor en ontdek wat de mogelijkheden zijn! 

Online jouw eigen geboortevlag maken

Hoe leuk en persoonlijk is het om volledig zelf jouw geboortevlag te maken. Bij MonsterPrint zit je niet vast aan standaard ontwerpjes waarin je alleen nog maar zelf de tekst aan kunt passen. Je hebt alle vrijheid is het samenstellen van jouw vlag. Je kunt zelf weten hoe je wilt uitpakken. Alleen de naam of geen naam maar alleen 'jongen' of 'meisje'? Ga gewoon eens vrijblijvend aan de slag in de editor. Je zit nergens aan vast en het is ook nog eens heel leuk! 

Materiaal van jouw vlag 

Jouw geboortevlag wordt van zeer degelijk materiaal gemaakt. Het materiaal wat wij gebruiken is Longlife. De naam doet het al vermoeden: het is een vlag die lang meegaat. Het sterke polyester materiaal is heel licht geperforeerd en rafelt nauwelijks. Hiermee kan de vlag vol trots aan jouw gevel wapperen. Jouw vlag kan afgewerkt worden met een koord en lus (standaard), maar je kunt eventueel ook kiezen voor een afwerking met haken. Jouw vlag kan volledig tot de rand bedrukt worden in kleur. Uiteraard maar aan één zijde, want de print heeft een doordruk van 90 tot 95%, wat betekent dat deze aan beide kanten goed zichtbaar is. 

Twijfel je nog of een geboortevlag maken is wat jij zoekt? Of zou je graag nog iets extra's willen? Verdiep je dan ook eens in de mogelijkheid om een geboortebord te maken. 

geboortebord maken

Geboortevlag maken bij MonsterPrint 

Zodra jouw project geboortevlag maken geslaagd is kun je deze meteen bestellen. Wanneer wij vervolgens jouw bestelling hebben ontvangen, gaan we direct voor jou aan de slag. Omdat we snel handelen, kunnen we ook snel leveren. Wij leveren jouw vlag namelijk al binnen 5 werkdagen. Hierdoor hoef jij dus nooit lang te wachten voor jij jouw bestelling in huis hebt. Zijn er voor jou nog vragen of onduidelijkheden over een geboortevlag maken? Neem dan tussen 09:00 en 17:00 contact op met onze klantenservice. Dit kun je doen door te bellen, mailen, chatten of door een appje te sturen. 

Het maken van jouw eigen geboortevlag? Dat doe je natuurlijk bij MonsterPrint!

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen