Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 33,43
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 33,43

Met de online editor van Monsterprint kun je makkelijk en snel je eigen ontwerp voor een geslaagd vlag maken. Je kunt helemaal zelf bepalen wat voor tekst en afbeeldingen je er op zet en je geslaagd vlag dus helemaal naar eigen wensen ontwerpen. Hoe leuk is een vlag met een foto van de geslaagde! Ben je helemaal tevreden met je ontwerp? Bekijk dan het voorbeeld en als deze akkoord is kun je jouw geslaagd vlag meteen bestellen. 

Materiaal geslaagd vlag

Onze vlaggen worden geproduceerd van Flag Longlife 115 grams. Deze polyesterstof heeft een iets grovere structuur en is transparant. Door de structuur zijn de vlaggen extra sterk, wat ervoor zorgt dat het materiaal van een geslaagd vlag niet meteen bij een flinke Nederlandse bui gaat rafelen en/of kapot scheurt. 

Formaten 

Vlaggen zijn in allerlei verschillende soorten en maten te bestellen. Bij Monsterprint kun je jouw geslaagd vlag in verschillende formaten en met verschillende afwerkingen bestellen. Onze standaard formaten zijn als volgt:

  • 100 x 70 cm 
  • 150 x 100 cm 
  • 200 x 100 cm 
  • 225 x 150 cm 

Naast de bovenstaande formaten kun je er ook voor kiezen om voor je geslaagd vlag een eigen formaat op te geven. Jouw vlag wordt dan helemaal op maat gemaakt. Ook qua afwerking heb je meerdere opties. Je kunt kiezen uit een lusje boven met een koortje onder of een vlag afgewerkt met haken. Of je de afwerking(en) aan de linker- of rechterzijde van de vlag wilt hebben kun je zelf bepalen. Door de verschillende opties kun je bij Monsterprint je vlag helemaal naar eigen wensen samenstellen. 

Geslaagd vlag bestellen bij Monsterprint

Bij Monsterprint ben je verzekerd van topkwaliteit. Kom je er niet uit met de online editor of heb je vragen over een geslaagd vlag? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Je kunt ons bereiken door een mailtje te sturen, met ons te bellen, chatten of te whatsappen. We helpen je graag verder!

Je geslaagd vlag bestel je makkelijk en snel bij Monsterprint.nl

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen