Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 46,00
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 46,00

Meer informatie over inpakpapier ontwerpen

Als je iemand een presentje geeft dan wil je natuurlijk dat dit er ook echt als een cadeautje uit ziet. Heb je een eigen winkel of webshop en wil jij jouw artikelen op stijlvolle wijze kunnen verpakken? Ga dan nu aan de slag met jouw eigen inpakpapier ontwerpen bij MonsterPrint! Bij MonsterPrint kun jij zelf jouw cadeaupapier online ontwerpen in de eenvoudige, maar zeer uitgebreide ontwerptool. Probeer het eens en ontdek hoe gemakkelijk het is. 

Inpakpapier ontwerpen met eigen logo

Inpakpapier ontwerpen met jouw eigen logo, dat is gaaf toch? Een groot logo in het midden of misschien jouw logo wel herhaalt als een patroon over het gehele vel? Je hebt het helemaal zelf in de hand. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om voor een gave print te gaan die past bij jouw huisstijl. Of misschien wel een gave foto die past bij de boodschap die jij als bedrijf uit wilt dragen? Het is helemaal jouw feestje. 

Inpakpapier ontwerpen en direct laten drukken 

De inpakvellen die je bij MonsterPrint kunt bedrukken hebben een formaat van 500x320mm en kun je bijna helemaal in z'n geheel laten bedrukken op de voorkant van het papier. Kiezen doe je uit twee verschillende soorten papier. Wil je voor een authentieke uitstraling gaan? Kies dan voor de bruine kraft variant. In dit papier zit een stijlvol streepjespatroon. Wil je het clean en fris houden? Kies dan voor wit, glanzend papier. Hier komen de kleuren prachtig op uit. Beide papiersoorten bieden de juiste stevigheid en zijn daarnaast niet te stug om te vouwen. Inpakken maar! 

Tip: vergeet naast inpakpapier ontwerpen ook niet sluitstickers te ontwerpen met jou logo erop. Hiermee worden jouw inpakcreaties écht een lust voor het oog. 

Jouw ingepakte cadeautjes op een leuke manier aan jouw klant overhandigen? Overweeg dan ook papieren draagtassen te laten bedrukken. Pluspunt? Jouw klanten maken ook nog eens gratis reclame voor je op straat. Twee vliegen in één klap dus! 

Inpakpapier bedrukken bij MonsterPrint

Bij MonsterPrint kun je ontwerpen wanneer het jou uitkomt. Ben je begonnen aan een ontwerp en heb je even niet zo veel zin, tijd of inspiratie meer om deze af te rond? Dan sla je deze gewoon op en ga je een volgende keer weer verder wanneer het jou uitkomt. Vragen over inpakpapier ontwerpen of wellicht één van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons op werkdagen tijdens kantooruren bereiken via de handige chatfunctie (met direct antwoord), door ons te bellen, met ons te Whatsappen of door ons een mailtje te sturen. We helpen je graag verder. 

Inpakpapier ontwerpen en bedrukken doe je eenvoudig en snel online bij MonsterPrint!

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen