Stel hier je product samen

x
Totaal (incl. BTW) : € 25,63
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 25,63

Meer informatie over katoen bedrukken

Zoek je een origineel materiaal wat je wilt bedrukken met jouw mooiste foto, tekst of andere print? Laat dan katoen bedrukken door Monsterprint! Waarom katoen laten bedrukken door Monsterprint? Omdat je in de eenvoudige (gratis) online editor volledig zelf jouw print kunt samenstellen. Je kunt eindeloos tekst(en) en vormen toevoegen. Het is jouw feestje, jij bent de ontwerper. Wil je ontdekken wat de mogelijkheden zijn? Ga dan snel aan de slag met jouw ontwerp. Werken in de online editor is volledig vrijblijvend. Je betaald pas zodra jouw ontwerp helemaal naar wens is. Fijn toch? 

Foto op katoen bedrukken

stof bedrukken

Vind je het lastig om een keuze te maken uit meerdere foto's die je graag op katoen zou willen laten bedrukken? Geen zorgen. Niemand verplicht jou één foto te kiezen om deze vervolgens op katoen te laten drukken. Die ene mooie vakantiefoto combineren met een mooie familiefoto, portret- of natuurfoto? Je kunt in de online editor heel eenvoudig zelf een collage maken van meerdere foto's die je mooi vindt. Het leuke van een fotocollage op katoen is dat je nooit raakt uitgekeken. 

Printen op stof 

Katoen bedrukken door Monsterprint? Dan kun je vertrouwen op hoogwaardige kwaliteit textiel. Katoen is ook écht 100% katoen. Je hebt bij Monsterprint keuze uit twee varianten: 

  • Standaard, mat (Pro Cotton Percal)
    Een extra fijn geweven matte katoenen stof van 128gr/m2. Bleken niet mogelijk, wasbaar op 40 graden met de normale was, warm strijken en niet in de droger stoppen! Geschikt voor contact met de huid en getest op schadelijke stoffen. Deze gedrukte stof bevat geen Azo kleurstoffen, allergie verwekkende kleurstoffen, lood, cadmium, en formaldehyde. Niet brandwerend. Bij langdurig blootstellen aan zonlicht kan katoen verkleuren. Advies voor eigen afwerking: lockrand of omzomen en zomen, materiaal rafelt.
  • Luxe, zijdeglans (Pro Cotton Satin)
    Een gladde stof met een fijne zijdeglans van 120gr/m2. Bleken niet mogelijk, wasbaar op 40 graden met de normale was, warm strijken en niet in de droger stoppen! Geschikt voor contact met de huid en getest op schadelijke stoffen. Deze gedrukte stof bevat geen Azo kleurstoffen, allergie verwekkende kleurstoffen, lood, cadmium, en formald

Welke variant je ook kiest, het stof wordt schoongesneden geleverd en dus niet gezoomd. Hierdoor kun je het gebruiken voor allerlei toepassingen. Of je het nu als wandkleed wilt gebruiken of voor hobby- en knutseldoeleinden, katoen bedrukken is leuk voor iedereen! In het assortiment van Monsterprint vind je meer (afgewerkte) textiel producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dekbedovertrek bedrukken, een kussen bedrukken of een tafelkleed bedrukken? Monsterprint heeft voor ieder wat wils! 

Katoen bedrukken door Monsterprint 

Wanneer je verzekerd wilt zijn van topmateriaal en een zéér hoge afdrukkwaliteit (tot wel 600 dpi), dan zit je bij Monsterprint goed. Wanneer je een ontwerp naar wens hebt gemaakt, kun je deze met slechts enkele klikken op de knop bestellen. We gaan dan vrijwel meteen voor je aan de slag, zodat jij nooit lang hoeft te wachten voor jij jouw bestelling in huis hebt. Zijn er vragen met betrekking tot katoen bedrukken of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Hier zitten we dagelijks klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ook wanneer je behoefte hebt aan advies kun je hier uitstekend terecht. 

Katoen bedrukken van hoogwaardige kwaliteit? Monsterprint is jouw vriend! 

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen