Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 37,63
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 37,63

Meer informatie over een kerstkaart met foto

Ben je die standaard kerstkaarten die iedereen verstuurd ook zat en/of heb je een bijzondere (kerst)boodschap? Maak dan jouw eigen kerstkaart met foto! Kies zelf het formaat van jouw kerstkaart en selecteer in de eenvoudige online editor jouw mooiste foto. Voeg hier een persoonlijke tekst bij en je bent al klaar! In de online editor is het maken van jouw eigen kerstkaart een fluitje van een cent. Ga snel aan de slag! 

Een kerstkaart met foto is vele malen persoonlijker 

Hoewel een kerstkaart versturen al veel persoonlijker is dan het sturen van bijvoorbeeld een appje, is niets zo persoonlijk als het versturen van een eigengemaakt (kerst)kaart met foto. Een foto van jullie gezin, een huisdier of bijvoorbeeld jullie pasgeboren kindje? Wat jij op jouw kerstkaart laat drukken is helemaal aan jou. Misschien heb je veel te veel leuke foto's waaruit je geen keuze kunt maken. Ook dan hebben we een oplossing voor je. Je kunt namelijk oneindig veel foto's toevoegen. Wat dacht je daarom van een mooie fotocollagekaart? Ook aan de hoeveelheid tekst zit geen limiet. 

Formaten en papiersoorten 

Jouw kerstkaart met foto wordt gedrukt op 330 grams ansichtkaarten karton. Dit is mooi stevig karton. De bovenste laag van dit papier is glad. De achterkant van het papier is 'ruw', waardoor dit prima te beschrijven is. Zo kun je eventueel nog een persoonlijke boodschap op de achterkant van de kaart schrijven met pen, stift of potlood. Het betreft een enkele kaart (niet gevouwen). De formaten waaruit je kunt kiezen zijn: 

  • A5 - 210 x 148 mm 
  • A6 - 148 x 105 mm ➥ populair
  • Kaart - 210 x 210 mm 
  • Kaart - 135 x 135 mm 
  • Kaart - 148 x 148 mm 

Kans is groot dat jij jouw kerstkaarten gaat versturen in enveloppen. Neem altijd een envelop die 5 mm groter is dan de afmeting van de kaart. Zo weet je altijd zeker dat de kaart goed in de envelop past. 

Foto op kerstkaart

Kerstkaart met foto bestellen bij MonsterPrint 

Wanneer jij een ontwerp klaar hebt, kun je deze meteen bestellen bij MonsterPrint. Zodra wij jouw bestelling binnen hebben, gaan we meteen voor jou aan de slag. Dit betekent ook dat jij nooit lang hoeft te wachten voor jij jouw bestelling in huis hebt. Heb jij vragen over dit product of één van de andere producten uit het assortiment van MonsterPrint? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur bereiken via telefoon, mail, chat of Whatsapp. We helpen je graag verder! 

Eigen foto op kerstkaart laten drukken? Dat is zo gepiept bij MonsterPrint!

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen