Stel hier je product samen

A5 - 210x148mm135x135mm148x148mm210x210mmA6 - 105x148mmA5 - 148x210mm135x135mm148x148mm210x210mm
Dubbel (gevouwen)
Totaal (incl. BTW) : € 29,01
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 29,01

Meer informatie over kerstkaarten maken

Kerst staat bij de meeste van ons in het teken van gezelligheid en (veel) tijd doorbrengen met familie. De kerstboodschap is een mooie boodschap. Natuurlijk kun je er in het digitale tijdperk waarin we nu leven voor kiezen een appje te sturen, maar veel leuker en persoonlijker is het versturen van kerstkaarten via de post die je helemaal zelf hebt ontworpen! Kerstkaarten maken? Dat doe je gewoon heel eenvoudig en snel in de editor van MonsterPrint. 

Zelf kerstkaarten maken 

Hoewel het elk jaar voor iedereen een overweging lijkt te zijn wie wel of geen kerstgroet ontvangt, maar de oorsprong van een kaart sturen met kerst is het wensen van fijne feestdagen en een Gelukkig Nieuwjaar. Deze boodschap moet natuurlijk, in welke vorm dan ook, op de kaart komen te staan. Het leuke van kerstkaarten maken bij MonsterPrint is dat je alle vrijheid hebt in het ontwerpen van jouw eigen kerstkaarten. In de ontwerptool kun je zoveel tekst en afbeeldingen toevoegen als je zelf maar wilt. Het is helemaal aan jou. Ontdek alle mogelijkheden snel! 

Papier en formaten 

Bij MonsterPrint kun je een keuze maken uit een aantal standaard formaten. Hierbij hebben we rekening gehouden met de meest gangbare formaten. A6 formaat is een standaard postkaart formaat en daarmee één van de populairste formaten. Naast A6 formaat kun je ook de volgende formaten bestellen: 

  • A5 - 210 x 148 mm 
  • A6 - 148 x 105 mm 
  • kaart - 210 x 210 mm 
  • kaart - 135 x 135 mm 
  • kaart - 148 x 148 mm

kerstkaart maken met foto

Kaarten drukken we op 330 grams ansichtkaarten karton. Kenmerkend voor dit papier is de gladde voorkant en ruwe achterkant. De ruwe achterkant is handig wanneer je zelf nog een persoonlijke boodschap en/of de adresgegevens in wilt vullen. Dit vlekt niet. Wil je de voorkant van jouw kaarten extra beschermen? Pas dan een laminaat toe. Keuze heb je uit een mat laminaat of een glanzend laminaat. 

Kerstkaarten maken bij MonsterPrint 

Waar wacht je nog op? Ga direct aan de slag met kerstkaarten maken bij MonsterPrint. Wij werken alleen met de beste machines en materialen. Hierdoor kunnen we elke dag opnieuw topkwaliteit leveren. Heb je nog vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons op werkdagen tijdens kantooruren bereiken door ons te bellen, mailen, met ons te chatten of door met ons te Whatsappen. We helpen je graag verder.  

Kerstkaarten ontwerpen doe je gewoon snel en eenvoudig online bij MonsterPrint!

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen