Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 32,62
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 32,62

Meer informatie over een kussen bedrukken 

Jouw eigen kussen bedrukken? Dat kan! We heten je dan graag van harte welkom bij Monsterprint. Bij Monsterprint kun je volledig zelf jouw kussen samenstellen en laten bedrukken. Jouw kussen ontwerp je eenvoudig en snel in onze gebruiksvriendelijke online editor. Hierin heb je tal van mogelijkheden om jouw perfecte kussen samen te stellen. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ontdek dan nu direct hoe veelzijdig deze zijn en ga aan de slag!  

Kussen bedrukken met foto 

Jouw kussen bedrukken met foto? Hartstikke leuk als je het ons vraagt! Met een foto op kussen voeg je net even wat meer persoonlijkheid toe aan de ruimte waarin je deze wilt leggen. We kennen ondertussen allemaal wel de mogelijkheid tot het bedrukken van een foto op canvas, aluminium, hout, enz. Een foto op een kussen laten bedrukken is nét even wat originelen dan de hiervoor genoemde materialen. Kortom; ben je opzoek naar een niet voor de hand liggende manier om jouw mooiste foto af te drukken? Laat deze drukken op een kussen. Heb je meerdere favoriete foto's? Geen enkel probleem! In de online editor kun je onbeperkt foto's en beeld toevoegen, en hiermee dus ook een mooie collage samenstellen. 

Tip: een kussen bedrukken met foto is ook een erg leuk fotocadeau!

Kussen bedrukken voor buiten

Wat deze kussen speciaal maakt is het feit dat ze bij uitstek geschikt zijn voor gebruik buiten. Waarom? Ze worden gemaakt van 225 gr. Polyester, een waterafstotend materiaal. Dit betekent dat je de kussen gerust in een regenbui buiten kunt laten liggen. De bedrukking van pigmentinkt op waterbasis zorgt ervoor dat de kleuren van het materiaal afspatten. Het kussen wordt afgewerkt met zomen rondom en ritsen aan de onderkant van het kussen. Wanneer je een kussen besteld bij Monsterprint.nl wordt deze geleverd inclusief vulling. Zo kun je meteen een mooi plekje zoeken voor jouw kussen. Een kussen bedrukken betekent keuze uit de volgende formaten:

  • 40 x 40 cm
  • 45 x 45 cm
  • 50 x 50 cm
  • 60 x 60 cm
  • 60 x 40 cm
  • 50 x 30 cm

Wil je het materiaal optimaal benutten? Kies er dan voor om beide zijden verschillend te bedrukken. Zo kun je eindeloos variëren! Ben je op zoek naar een kussen die alleen geschikt is voor indoor gebruik en waarvan het materiaal iets zachter aanvoelt? Klik dan hier

kussens voor buiten

Zelf ontworpen kussen bedrukken 

Jouw zelf ontworpen kussen bedrukken door Monsterprint; een kind kan de was doen. Nadat jij jouw kussen hebt samengesteld en besteld, gaan wij vrijwel direct voor je aan de slag. Dit houdt in dat jij nooit lang hoeft te wachten voor jij jouw bestelling in huis hebt. Wanneer je nog vragen hebt over het bedrukken van een kussen of wanneer er nog onduidelijkheden zijn horen we het graag. Je kunt dat gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Kussen bedrukken met jouw eigen ontwerp? Bestel deze direct bij Monsterprint.nl!

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen