Product samenstellen

De levertijd van dit product. Indien een snellere levering beschikbaar is zal dit hier zichtbaar zijn. De datum van levering zal weergegeven worden na het selecteren van een verzendmethode onderaan deze calculator. De levertijd schuift iedere werkdag om 16.00 uur een dag op.


Totaal (incl. BTW) :€ 23,67
Totaalbedrag (incl. BTW) :€ 23,67

Kussen met foto 

Een leuke toevoeging in ieder interieur én een tof fotocadeau als je het aan ons vraagt; een kussen met foto. In de online editor van Monsterprint kun je volledig zelf jouw foto op kussen maken. De mogelijkheden zijn ongekend. Wil je geen foto maar een gave quote, print of tekst op jouw kussen laten drukken? Monsterprint beperkt jou niet in jouw creativiteit. Ga snel aan de slag met het samenstellen van jouw kussen met foto! 

Kussen met foto bedrukken 

Laat jouw kussen met foto bedrukken en voeg daarmee op een eigentijdse manier een stukje persoonlijkheid toe aan jouw interieur. We kennen allemaal wel een foto op canvas, foto op hout, foto op plexiglas en andere wanddecoratie(s), maar een foto op een kussen gedrukt is iets wat niet iedereen heeft en daarom zeker de moeite waard om te overwegen! Drukken doen we met pigmentinkten op waterbasis. Hiermee bereiken we een extreem hoge printkwaliteit en spatten de kleuren van jouw kussen af! De kussens worden gemaakt van Pro Cotton Percal - 100% katoen. Dit is een zeer fijn geweven stof die heel soepel aanvoelt en zich daardoor makkelijk laat vormen. Je hebt keuze uit verschillende formaten:

  • 40 x 40 cm 
  • 45 x 45 cm 
  • 50 x 50 cm 
  • 60 x 60 cm 
  • 60 x 40 cm 
  • 50 x 30 cm

Geleverd inclusief kussenvulling

Kortom; bij Monsterprint weet je zeker dat er altijd een geschikt formaat tussen zit. Het kussen wordt gezoomd en voorzien van een rits aan de onderkant van het kussen. Wanneer je een kussen besteld bij Monsterprint ontvang je een complete set (hoes + binnenkussen). Je kunt dan meteen jouw kussen een mooi plekje geven binnen jouw interieur. Wil je een kussen met foto voor buiten? Geen probleem. Monsterprint biedt ook outdoor kussens aan. Deze zijn gemaakt van een waterafstotend polyester stof. Erg handig voor op het terras. 

Tip: Heb je meerdere mooie foto's die je graag gedrukt zou willen hebben op een kussen? Kies er dan voor om op de voorkant een andere foto toe te passen dan op de achterkant. Zo kun je eindeloos variëren. Natuurlijk kun je ook in onze online editor een mooie collage maken van meerdere foto's. Jij bepaalt dit helemaal zelf. 

Kussen met foto verschillende ontwerpen

Kussen met foto bestellen

Wanneer jij jouw kussen besteld bij Monsterprint ben je verzekerd van topkwaliteit materiaal én print. Mocht je vragen hebben over het laten drukken van jouw kussen en/of behoefte hebben aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zitten klaar om jou verder te helpen. 

Bestel vandaag nog jouw kussen met foto op Monsterprint.nl. Gewoon monsterlijk goed!

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen

Je bent professioneel ontwerper en maakt gebruik van Illustrator of Indesign? Je wilt geen gebruik maken van onze online editor maar je wilt een drukklaar PDF bestand aanleveren? Dat kan! We raden je hierbij wel aan onze aanleverspecificaties goed door te lezen. Op deze manier weet je zeker dat jouw drukbestand voldoet aan de eisen om het goed te kunnen printen. Om jou meteen door te kunnen verwijzen naar de juiste aanleverspecificaties, hebben we een onderverdeling gemaakt van de verschillende producten: 

  • Plaatmaterialen | Stoffen | Doeken | Magneten | Stickers (outdoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.

  • Drukwerk op papier | Fotoplakboeken | Stickers (indoor)

Deze aanleverspecificaties vind je hier.