Product samenstellen

Totaal (incl. BTW) :€ 24,60

Kussensloop bedrukken

Ben je die saaie hoofdkussen(s) op jouw bed ook zat? We laten je graag kennis maken met de mogelijkheid tot een kussensloop bedrukken. Een kussensloop bedrukken is natuurlijk een hartstikke leuk cadeau om te geven, maar minstens zo leuk om te krijgen. Bekijk snel wat we voor jou kunnen betekenen. Wat het extra leuk maakt is dat je zelf volledig de vrije hand hebt in het ontwerpen van jouw te bedrukken kussensloop. In onze editor heb je talloze opties waardoor je jezelf gaat verrassen met het eindresultaat. Ga snel aan de slag! 

  • 100% rondom bedrukken zonder meerprijs
  • 100% vrij in je ontwerp, alles is mogelijk
  • 100% echt katoen

Kussensloop bedrukken met foto 

Of het nou die ene toffe foto is, een coole print of een gave spreuk; een kussensloop bedrukken is dé manier om jouw slaapkamer een upgrade te geven. De kussenslopen zijn per stuk te bestellen waardoor deze ideaal zijn om weg te geven als cadeau. De kussenslopen worden in full colour bedrukt, zowel aan de voor- en achterkant van het kussen. Wil je kunnen variëren met jouw kussensloop? Kies er dan voor om de voor- en achterzijde van het hoofdkussen een verschillend ontwerp te geven. Zo heb je er ongetwijfeld nog meer (slaap)plezier van! Alles wat geen kleur heeft in jouw ontwerp wordt niet bedrukt en heeft de kleur van het katoen. 

Wil je geen hoofdkussen, maar een (sier)kussen bedrukken? Klik dan hier

Productinformatie kussensloop bedrukken 

Natuurlijk wens jij alleen de beste kwaliteit. Dat is heel begrijpelijk. Deze kwaliteit kan Monsterprint jou garanderen. We werken namelijk alleen met het beste materiaal. Een kussensloop bedrukken bij Monsterprint betekent een haarscherpe afdruk op 100% katoen (128gr/m2). Het katoen heeft een matte, zeer fijn geweven structuur. Dit zorgt ervoor dat het aangenaam zacht en soepel aanvoelt. De volgende wasvoorschriften zijn van toepassing op het laten bedrukken van een hoofdkussen:

  • warm strijken 
  • 60 graden wassen 
  • normale machine was 
  • niet drogen
  • bleken niet mogelijk 
  • chemisch reinigen niet mogelijk

Het katoen is getest op schadelijke stoffen en bevat geen (allergie) opwekkende kleurstoffen. De hoofdkussens zijn verkrijgbaar in twee formaten: 60 x 50 cm en 70 x 60 cm. Deze laatste is het standaard kussen formaat. Het kussen met de afmetingen 60 x 50 is geschikt voor junior formaat dekbedovertrek. 

Tip: wil je jouw slaapkamer een totale metamorfose geven? Bestel dan ook een bijpassend dekbedovertrek

Kussensloop laten bedrukken door Monsterprint.nl

Een kussensloop bedrukken bij Monsterprint? Dit betekent dat je nooit lang hoeft te wachten voor jij jouw kussensloop in ontvangst kunt nemen. Het is logisch dat je deze natuurlijk zo snel mogelijk een mooi plekje wilt geven. Heb je vragen over dit product of één van de andere producten in ons assortiment? Neem contact met ons op! Wij zitten dagelijks klaar om jouw vragen te beantwoorden! 

Kussensloop bedrukken met jouw eigen ontwerp? Monsterprint.nl!

Bekijk alle ontwerpen

Aan te passen ontwerpen