Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 22,88
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 22,88

Meer informatie over landen vlaggen

Geen enkel land kan zonder een landen vlag. Landen vlaggen zijn hét symbool van een land. Het is dan ook niet voor niets dat deze met veel trots worden gedragen tijdens bijvoorbeeld belangrijke sportevenementen, of worden uitgehangen tijdens belangrijke feestdagen. Laat daarom nu zien hoe trots jij bent op jouw land/provincie door jouw landen vlag te bestellen bij Monsterprint! 

Keuze uit alle landen vlaggen 

Landen vlaggen bestellen bij Monsterprint is slechts een fluitje van een cent. In de uitgebreide beeldgalerij (die je aantreft in de editor onder het kopje 'afbeeldingen') heb je keuze uit een hele grote reeks landen vlaggen. Het enige wat je hoeft te doen is het selecteren van de juiste vlag. De online editor van Monsterprint is zeer uitgebreid. Dit houdt in dat, mocht je bijvoorbeeld nog een belangrijke boodschap op de vlag willen plaatsen, dit in een aantal klikken gepiept is. Helemaal zelf een vlag ontwerpen? Klik dan hier

Zelf een vlag ontwerpen

Verschillende formaten landen vlaggen 

Vlaggen zijn in alle soorten en maten te bestellen. Ook de landen vlaggen van Monsterprint kun je in verschillende formaten en met verschillende afwerkingen bestellen. De standaard formaten zijn als volgt:

  • 100 x 70 cm 
  • 150 x 100 cm 
  • 200 x 100 cm 
  • 225 x 150 cm 

Naast bovengenoemde formaten kun je ook een eigen formaat kiezen. Jouw vlag wordt dan volledig op maat gemaakt. Qua afwerking heb je de keuze uit een lusje boven + een koord onder, of een vlag afgewerkt met haken. Deze afwerking(en) kunnen toegepast worden aan de linker- of rechterzijde van de vlag. Dit bepaal je volledig zelf! 

Materiaal landen vlaggen

Delanden vlaggen van Monsterprint worden gemaakt van Flag Longlife 115 grams. Dit is een transparante polyester stof die een grovere structuur heeft. Dit maakt de vlaggen extra sterk en zorgt ervoor dat de landen vlaggen niet bij een stevige wind al meteen kapot scheuren. Zomen is door de dikke structuur niet nodig, en het materiaal zal daarnaast niet snel rafelen. Mocht jij jouw vlag constant buiten willen hangen dan bedraagt de levensduur van de landen vlaggen van Monsterprint ongeveer 3 tot 5 maanden (tot windkracht 6). 

Landen vlaggen bestellen 

Zit de juiste landen vlag er voor jouw tussen? Bestel dan meteen jouwlanden vlaggen op Monsterprint. Een bestelling plaatsen bij Monsterprint betekent dat je deze al binnen enkele dagen in huis kunt verwachten. Hierdoor hoef je dus nooit lang te wachten voor jij jouw vlag in kan zetten. Heb je vragen over de landen vlaggen of één van de andere producten binnen het assortiment van Monsterprint? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zitten dagelijks klaar om jouw vragen te beantwoorden en/of onduidelijkheden weg te nemen. 

Landen vlaggen nodig? Kies een landen vlag naar keuze en bestel deze direct!