Stel hier je product samen

Totaal (incl. BTW) : € 154,00
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 154,00

Meer informatie over mondkapjes bedrukken 

Met een mondkapje kun jij met een veilig gevoel de deur uit, wellicht voor een boodschapje of misschien moet je wel een reis maken met het openbaar vervoer om naar je werk te kunnen. Voor het reizen met openbaar vervoer geldt dat je dit met een mondkapje moet doen. Natuurlijk kun je kiezen voor een standaard mondkapje, maar laten we de wereld iets leuker kleuren in deze onzekere tijd door een mondkapjes te dragen die je helemaal zelf hebt ontworpen! Laat vandaag nog voordelig jouw mondkapjes bedrukken bij MonsterPrint. Bij een minimale bestelling van 25 mondkapjes heb je al een eigen ontworpen mondkapje voor € 6,16 per stuk

Mondkapjes bedrukken met eigen ontwerp

Heb je een gave foto in gedachte, een leuk patroon of wil je gaan werken met tekst? Je bepaalt helemaal zelf wat jij op jouw mondkapjes laat drukken. In de eenvoudige online ontwerptool kun je zelf volledig naar eigen wens een ontwerp maken. Is het ontwerp volledig naar wens? Dan bestel je deze en gaan wij direct voor je aan de slag. Binnen enkele dagen heb jij dan jouw bedrukte mondkapjes al in huis! 

Comfortabele mondmaskers

De mondkapjes die je kunt laten bedrukken bij MonsterPrint hebben een comfortabele fit. De maskers bedekken de neus en mond en zijn enkellaags. De mondkapjes worden gemaakt van goed ventileren polyester. Deze polyester stof heeft een OEKO-TEX 100 klasse II certificaat. Dit betekent dat het geschikt is voor het dragen op de huid. Deze niet-medische mondkapjes zijn geschikt voor hergebruik. Je kunt deze na gebruik gewoon wassen op 60 graden, om ze vervolgens opnieuw te kunnen gebruiken. 

Belangrijk: voordat je de mondkapjes voor de eerste keer gaat dragen raden wij aan deze alvorens te wassen op 60 graden. Let ook op bij het op- en afzetten van jouw mondkapje. Was je handen voor en nadat je het mondkapje opzet, aanraakt of afdoet. 

Ben je creatief aangelegd en wil je zelf aan de slag met de naaimachine? Je kunt bij MonsterPrint ook losse lapjes stof voor mondkapjes bestellen. 

stof mondkapjes bedrukken

Mondkapjes bedrukken bij MonsterPrint

Mondkapjes bedrukken van uitstekende kwaliteit? Hiervoor zit je bij MonsterPrint goed. Wij produceren met de beste machines op de beste materialen. Heb je vragen over de mondmaskers of wellicht een ander product uit ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Hier zitten we klaar om je verder te helpen. Je kunt ons op werkdagen tijdens kantooruren bereiken door ons te bellen, chatten, mailen of door met ons te Whatsappen. 

Stoffen mondkapjes bedrukken? Deze ontwerp en bestel je vandaag nog eenvoudig online bij MonsterPrint!