Start hieronder met ontwerpen. Klaar met je ontwerp? Na het ontwerpen heb je nog de mogelijkheid om in je winkelwagen de specificaties van je product nog te wijzigen.

  • Zelf online ontwerpen
  • Monsterlijke kwaliteit
  • Snelle levering
  • Betrouwbaar en snel

Bekijk en bereken de mogelijkheden

Totaal (incl. BTW) : € 17,40
Totaalbedrag (incl. BTW) : € 17,40

Muurcirkels bedrukken

Kan jouw muur wel wat extra's gebruiken? Overweeg dan eens om muurcirkels te bedrukken! De muurcirkels van MonsterPrint ontwerp je helemaal zelf in de eenvoudige online ontwerptool. Hierdoor zijn ze helemaal af te stemmen op jouw interieur en smaak! Bekijk hieronder snel wat we voor jou kunnen betekenen. 

Muurcirkels met foto

Een favoriete foto, kleurrijke print of misschien wel een zin die jou elke dag opnieuw inspireert? Muurcirkels bedrukken doe je met hetgeen jij leuk vindt! Kies een gewenste diameter en ga direct aan de slag. Wil je meerdere cirkels combineren? Kies dan voor verschillende diameters. Zo maak je er echt een speels geheel van. Ga snel aan de slag in de ontwerptool! En heb je even geen zin of tijd meer om jouw ontwerp af te ronden? Dan sla je jouw ontwerp op en ga je gewoon een volgende keer, wanneer het jou uitkomt, weer verder waar je de vorige keer gebleven was. Handig toch?

Materiaal

De muurcirkels van MonsterPrint worden gemaakt van Dibond. Door een kern van zwart kunststof in combinatie met aluminium is dit een zeer stevig materiaal. Ondanks de stevige kwaliteiten is het materiaal lichtgewicht en kun je de cirkels eenvoudig met dubbelzijdig tape aan de wand bevestigen. Doordat je niet in de muur hoeft te boren, kun je de cirkels ook eenvoudig verplaatsen/vervangen. Hierdoor kun je met het vervangen van één muurcirkel heel eenvoudig weer een hele nieuwe collage creëren en raak je nooit op uitgekeken! Dibond is een weerbestendig materiaal. Dit betekent dat je de muurcirkels dus ook buiten kunt ophangen.

Twijfel je nog of muurcirkels zijn waar jij naar op zoek bent? Je kunt bij MonsterPrint ook behangcirkels laten drukken! Deze worden gemaakt van zelfklevend textiel en plak je zo op de wand. Ook deze behangcirkels zijn herpositioneerbaar. Naast muur- en behangcirkels tref je in het assortiment van MonsterPrint nog veel meer unieke producten/materialen aan. 

behangcirkel

Muurcirkels bedrukken bij MonsterPrint

Laat jouw muurcirkels bedrukken bij MonsterPrint wanneer je verzekerd wilt zijn van topkwaliteit. Leveren doen we daarnaast supersnel. Zo hoef jij nooit lang te wachten voordat jij jouw muurcirkels een mooi plekje in jouw interieur kunt geven. Heb je vragen over muurcirkels bedrukken of wellicht één van de andere producten uit het assortiment van MonsterPrint? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons op werkdagen tijdens kantooruren bellen, mailen, een chatbericht of een WhatsApp-bericht sturen. Wij helpen je graag verder! 

Muurcirkels? Ontwerp en bestel deze vandaag nog eenvoudig en snel bij MonsterPrint!